Menü

Három távozó labdarúgóinknál

2020. Január 21
2106
Három távozó labdarúgóinknál

Felnőtt labdarúgóink is keményen készülnek már a tavaszi szezonrajtra. Bár a bajnoki folytatásra még várni kell, az első felkészülési mérkőzést sikerrel vették Gabala Krisztián tanítványai. Vezetőedzőnk elárulta, milyen változások várhatóak a keretben.

Utánpótlásunk után felnőtt labdarúgóink számára is véget ért a téli szünet. A keret január 13-án találkozott először és ezzel megkezdték a fiúk a felkészülést, a tavaszi szezonra. Az első héten, négy edzésen kívül egyszer volt konditeremben a csapat, amit a szombati edzőmérkőzéssel zártak le.

Az Újpest második csapata elleni találkozón Balázs és Murai már az első félidőben beállította a végeredményt is jelentő 2-0-s különbséget, így Gabala Krisztián tanítványai győzelemmel kezdték az újévet.

„Az eredmény és a mutatott játék is csak másodlagos” – kezdte értékelését vezetőedzőnk. „Kicsit alakítottunk a keret összetételén, reményeim szerint tovább erősödünk majd. Két játékosunkat megműtötték decemberben (Pálfalvi, Somodi), akikre tavasszal nem számíthatunk. Eddig három játékos távozása biztos, így Fekete Marci, Hegybányai Bendegúz és Tóth Marci másik csapatokat erősítenek mostantól. A távozók pótlására négy játékost szemeltünk ki, akik a kerettel készülnek már. Az Újpest elleni felkészülési mérkőzésen öt utánpótláskorú sportolónk is szerepelt, így a már bajnoki mérkőzéseken pályára lépett Boros illetve Sagáth mellett, Yossi, Érsek és Hollókőy kapott játéklehetőséget. Ezen a héten minden nap találkozik a csapat, amit a vasárnapi Putnok elleni találkozóval zárunk majd” – nyilatkozta Gabala Krisztián.

 

Felkészülési mérkőzés:

UTE II–BVSC  0-2 (0-2)

1. félidő: Hollókőy – Balázs, Balogh M., Balogh B., Simon – Lázár, Peszmeg – Kelemen, Korozmán, Murai, Schrammel

2. félidő: Gábor – Boros, Kovács, Érsek, Pintér – Szabó, Gulyás – Yossi, Sagáth, Sashegyi, Bozsik

Nem lépet pályára: Szűcs, Horváth, Hrepka

Gólszerzők: Balázs, Murai

 

Archív fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz