Menü

Hangos siker az uszodánkban

2017. Január 25
1724
Hangos siker az uszodánkban

Majdnem telt ház és rendkívül jó hangulat fogadta uszodánkban a magyar és az olasz női vízilabdaválogatottakat, akik kedden este Világliga-mérkőzést játszottak a Szőnyi úton.

A mieinknél ketten igazán otthon érezhettek magukat, hisz Bíró Attila két játékosunkat, Takács Orsolyát és Leimeter Dórát is beválogatta. De ezen az estén az egész magyar válogatott otthon érezhette magát, a közönség ugyanis fergeteges hangulatot teremtett. Már a bemutatásnál minden magyar játékost nagy ováció fogadott. A legnagyobb taps azonban Keszthelyi Ritának jutott, aki a mérkőzés előtt vehette át a 2016-os Év Játékosa elismerést. A találkozó nagy küzdelmet hozott, az olaszok az utolsó negyedig vezettek, mi csak egyszer értük utol őket, de a vezetést nem tudtuk átvenni. Sőt, a végén az olaszok már két góllal is vezettek, ám a meccs utolsó másodperceiben végre a második egyenlítés is összejött. A győzelmet végül ötméteresekkel döntötték el a csapatot, melyben a mieink keze volt a biztosabb, így büntetőpárbajt, illetve a találkozót is a lányaink nyerték.

A magyar válogatott legközelebb február 21-én hazai pályán franciákat fogadja, az olaszok elleni visszavágó pedig április 19-én lesz majd.

Fotó: MVLSZ

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz