Menü

Győzelemmel ünnepeltünk

2017. Február 27
1694
Győzelemmel ünnepeltünk

Ünnepi hangulatban kezdődött a férfi vízilabdabajnokság felsőházi rájátszásának második fordulójában rendezett MKB-Euroleasing - BVSC-Zugló és a Contitech-Szeged Diapolo mérkőzése.

A találkozó előtt Szentpáli Gábor ügyvezető elnökünk öt játékosunkat is köszöntötte. Györke Zsoltot és Török Bélát a 250., Czigány Károlyt és Pásztor Mátyást a 300., míg Létay Krisztiánt a 350. OB I-es mérkőzése alkalmából.

Ezt követően a találkozó is ünnepi hangulatban folytatódott. A mérkőzés első két negyedét ugyanis csapatunk nagy fölénnyel nyerte. A 9-3-as első félidő a mérkőzést is eldöntötte, Szűcs Levente fiainak a második félidőben már csak arra kellett vigyáznia, hogy az ellenfelet ne engedje látótávolságon belülre. A hatgólos fórból négyet a végéig megőrizve 13-9-re nyerték a meccset, amely sikerben a legnagyobb meglepetés nem a győzelem, hanem a csapatunk magabiztos fölénye volt. S, hogy mennyire doppingolta játékosainkat az a tény, hogy többen jubileumi mérkőzésüket játszották? Nos, a kapuban Györke Zsolt remekül helyt állt, Török Béla kiválóan védekezett, Pásztor 3, Czigány és Létay pedig 2-2- góllal járult hozzá a sikerhez.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz