Menü

György Dániel: Az egész jövőkép kérdőjel

2020. Március 28
1245
György Dániel: Az egész jövőkép kérdőjel

Bár rengeteg bizonytalanság van a sportolók életében is a jelenlegi járványhelyzetben, de György Dánielnek már megvan a következő célja is. Karatésunk szeretne minél jobban szerepelni az őszi világbajnokságon.

Ezen a héten szerdától vasárnapig rendezték volna a felnőtt karate Európa-bajnokságot Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban, György Dánielt azonban otthon értük utol, mivel rengeteg sporteseményhez hasonlóan a kontinensviadalt is elhalasztották a koronavírus-járvány miatt.  Ezt követően pedig kiderült, hogy az olimpiát és a kvalifikációs versenyt sem rendezik meg az eredeti időpontokban.

„Most sajnálatos módon így alakult, de mivel fontos a sportolók egészsége, így ez volt a legjobb döntés. Újabb célokat tűztem ki magam elé. A felnőtt világbajnokságon szeretnék minél jobban szerepelni. Azt még nem tudom, hogy ez esetleg egy éremre vagy mire lesz pontosan elég. Ezen kívül pedig az olimpiai kvalifikáció még az, ami nagyon fontos számomra. Ezzel kapcsolatban viszont még sok a kérdőjel. Úgyhogy jelenleg a vb a legbiztosabb pont, amire készülök tovább” – nyilatkozta sportolónk, honlapunknak.

Egyelőre, mint mindenki, Dani is csupán otthon tud készülni, amit a lehetőségekhez képest igyekszik minél jobban kihasználni. Továbbá azt is elárulta, hogy mire használja fel még a szabadidejét.

„Otthon zsákra dolgozom és e szerint próbálom a legjobbamat nyújtani. A technikai elemek csiszolására lehet ezt az időszakot legjobban felhasználni. Szituációkat sajnos nem tudunk gyakorolni, mivel nincs kivel. Így most ebből a helyzetből kell a legjobbat kihozni. A karatén kívül pihenéssel töltöm az időmet. Továbbá mivel kertesházban lakunk, így szeretek ott is lenni és besegítek, amit tudok” – árulta el György Dániel.

 

Fotó: fotobp.hu

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz