Menü

Gyere és próbáld ki sportágainkat a BVSC Openen!

2021. Augusztus 28
2013
Gyere és próbáld ki sportágainkat a BVSC Openen!

Szeptember 11-én nyitva vagyunk! Nézd meg, mit kínál neked 110 éves klubunk a BVSC Open nyílt napon!

Sportos programok az egész család számára, hogy kiválaszthasd, melyik sport vagy aktivitás köti le legjobban a gyermekedet. Az egyesület utánpótlás edzői segítenek a sportág bemutatásában. Az arculatot váltott sportkomplexum összes létesítménye nyitva áll a nagyközönség előtt szeptember 11-én. Minden sportág, aktivitás ingyenesen kipróbálható, viszont 18 éven felüliek a hatályos jogszabály szerint csak védettségi igazolvánnyal látogathatnak ki a rendezvényre (a 18 éven aluliaknak ez nem szükséges, ha felnőtt kísérővel érkeznek)!

Az egyébként fizetős szolgáltatások is ingyenesen elérhetőek, így a Fitnesz terem, a strand medencéi, egyes műfüves focipályák és teniszpályák, regisztrációt követően használhatók a nap folyamán! Az iskolakezdéskor dönteni lehet a délutáni kötelező testnevelés, az egyesületben, igazolt vagy tanfolyamszerű sportolás között. A BVSC sportlétesítményei és utánpótlásprogramjai megkönnyítik ezt a választást!

Ha csak egy hétvégi kaland elérése a cél a BVSC sportcsaládja szeretettel várja az örökmozgó gyerekeket és szüleiket, egy jó hangulatú, közös aktivitásra, ahol apa és anya a gyerekkel együtt végig járhatja a BVSC-Zugló szakosztályainak aktivitásait, és betekintést nyerhetnek több mint 10 sportág kulisszatitkaiba.

Kisebb testvérek is jöhetnek! A felfújható ugráló ügyességi pálya vagy a családi programok lekötik majd őket is. Gyűjtsd be a BVSC olimpiai csapattagjai legmenőbb aláírásait! Lesz olimpiai érmes, országos csúcsot döntő, egyéni csúcsot a legjobbkor elérő sportoló, akiknek képét megtalálhatod majd a belépéskor kapott információs füzetben.

Ha még bírod, a nap zárásaként, a beltéri sporteseményekre vonatkozó Covid előírások betartása mellett, ingyenesen tekinthető meg a BVSC-Zugló OB I-es, férfi vízilabda csapatának bajnoki mérkőzése a Miskolc ellen. Az előző szezonban a legjobb négy csapat között zártak a fiúk, az utóbbi évek legjobb játékát produkálva.

Kövesd Facebook-eseményünket, hogy ne maradj le a legfontosabb információkról!

Szurkoljunk együtt a csapatnak! Hajrá BVSC-Zugló!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz