Menü

Gólgazdag mérkőzés pontosztozkodással

2019. Október 08
1307
Gólgazdag mérkőzés pontosztozkodással

Vasárnap délelőtt U19-es férfi labdarúgócsapatunk az UTE „B” vendége volt a bajnokság hatodik fordulójában. Bár kétszer is a BVSC vezetett, a hajrában nekünk kellett egyenlíteni, így 3-3-as döntetlennel zárult a találkozó.

A forduló előtt az UTE „B” kilenc, míg a BVSC-Zugló hét ponttal állt a tabellán, így kiélezett mérkőzésre lehetett számítani. A mérkőzés álomszerűen indult, még a hazaiak labdához sem értek, de Boros Milán a félpályáról megindulva egészen a kapuig vitte a labdát, és az első percben megszerezte a vezetést (1-0)!

A folytatásban tovább növelhettük volna az előnyt, de Boros következő próbálkozása a kapufáról kifelé pattant, majd Szegedi Péter remek szabadrúgását bravúrral védte a hazai kapus. A kimaradt lehetőségek megbosszulták magukat, az UTE a 29. percben egyenlíteni tudott (1-1). A félidő hajrájában Borossal szemben szabálytalankodtak a 16-oson belül, a sértett azonban a megítélt büntetőt mellé lőtte.

 

 

Szünet után egészen a 66. percig kellett várni az újabb gólra. Sagáth Zétény indult meg a bal oldalon, és lövése után Spánik Márk közelről a kapuba talált (2-1). Vezetésünk sajnos nem tartott sokáig, mert a 73. percben büntetőből a hazaiak egyenlíteni tudtak, sőt alig 10 perccel később már át is vették a vezetést. Ekkor sajnálhattuk a sok kimaradt helyzetet. A 86. percben viszont Kató Dominik indult meg a bal oldalon és ő élni tudott a lehetőséggel, a kifutó hazai kapus felett higgadtan kapuba emelte a labdát (3-3).

Az eredmény a lefújásig már nem változott, így csapatunk egy ponttal távozhatott az UTE otthonából. Legközelebb vasárnap, a Budaörshöz látogat U19-es együttesünk.

Hajrá BVSC!

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz