Menü

Füzesgyarmatra látogatnak labdarúgóink

2020. Szeptember 04
743
Füzesgyarmatra látogatnak labdarúgóink

A múlt heti hazai kiütéses győzelem után ismét idegenbe utaznak felnőtt labdarúgóink. Gabala Krisztián együttesére több mint 200 kilométeres út vár, hiszen az NB III Keleti csoportjának 8. fordulójában Füzesgyarmaton lép pályára a BVSC.

A vasárnapi Nemzetek Ligája válogatott mérkőzés miatt ezúttal szombaton rendezik az aktuális fordulót a labdarúgó NB III-ban. Az idei szezon ötödik idegenbeli túrája vár a BVSC-Zuglóra. Eddig kiváló a csapat mérlege, ami vendégként két-két győzelem és döntetlen. Ráadásul a Jászberény múlt heti veresége után már csak Gabala Krisztián tanítványai veretlenek az NB III Keleti csoportjában.

„Bizakodva várjuk az összecsapást, ahol szeretnénk folytatni az eddigi eredménysort. Kemény mérkőzés vár ránk, de azért utazunk Füzesgyarmatra, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk” – nyilatkozta vezetőedzőnk.

Ami következő ellenfelünket illet, a tavalyi csonka szezonban csak rosszabb gólkülönbsége miatt maradt le a DEAC mögött a feljutásról. Igaz, a füzesgyarmatiak eggyel több meccset játszottak riválisuknál.

Idén jelenleg a 7. helyen áll az együttes a tabellán, de csak három pont a lemaradása a BVSC mögött. Idegenben három győzelem a mérlegük, csak Tiszakécskéről (0-3) távoztak pont nélkül, otthon viszont még adósak a jó eredménnyel, hiszen a Ceglédtől (0-1) és a Salgótarjántól (1-2) is kikaptak. A Balassagyarmatot viszont felülmúlták 3-0-ra.

A találkozót szombaton 16 óra 30 perctől rendezik a Lázár Gyula Városi Sporttelepen.

Hajrá BVSC!

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz