Menü

Felszabadultan versenyezne Cseh László

2020. December 07
575
Felszabadultan versenyezne Cseh László

Kedden rajtol az év fő versenye az úszók számára. A kaposvári országos bajnokságot felvezető sorozatunk utolsó részében Cseh László árulja el, hogy mit vár magától ezen a szombatig tartó viadalon.


 

Mindenki számára egy különös országos bajnokság lesz az idei, hiszen végül ez lesz az év fő versenye. Te hogy várod ezt a megmérettetést?

Kíváncsi vagyok, hogy fog menni a versenyzés, mert most úgy érzem, hogy az edzések jobbak voltak és kezd összeállni minden. Amitől azonban nagyon félek – és egyelőre még nem sikerült megnyugtatnom magamat –, hogy milyen óvintézkedéseket hoznak az ob-n. Ugyanis sokan leszünk együtt az uszodában. Nem magamat féltem a vírus miatt, hanem találkozom nagyszüleimmel, édesanyámmal, apósomékkal, és őket azért nem kellene kitenni ilyen veszélynek.

 

Melyik számokra készülsz az ob-n?

Igazából 50, 100, 200 méter pillangón indulok, illetve 200 vegyesen. Továbbá, ha úgy alakul, akkor természetesen még pár váltóban. Bármi történik, oda kell tudni koncentrálni és ki kell zárni kicsit a külvilágot.

 

Korábban is említetted, hogy számodra a márciusi országos bajnokság lesz a legfontosabb verseny az olimpia szempontjából, de azért gondolkozol-e a decemberi ob-n időeredményekben?

Szoktam gondolkodni benne, de most inkább azt szeretném érezni, hogy jól megy a mozgás és az úszás a medencében. Továbbá azért az fontos, hogy olyan időt érjek el, amire azt mondom, hogy ez egész jó.

 

Akkor felszabadultan szeretnél versenyezni.

Mindenképpen, nekem most az a legfontosabb, hogy ne görcsösen, hanem felszabadultan tudjak egy jót versenyezni. Aztán lehet, ebből jön majd ki egy jó időeredmény.

 

Sok sikert kívánunk sportolónknak!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz