Menü

Ezúttal női csapatainknak szurkolhatunk

2021. Február 19
481
Ezúttal női csapatainknak szurkolhatunk

Ezen a hétvégén mindegyik csapatunk pályára lép, azonban ezúttal a nőkön lesz a sor. A röplabdázók és labdarúgók otthon, míg a kézilabdázók és vízilabdázók idegenben küzdhetnek!

Női vízilabdázóinkra már a második mérkőzés vár a héten. Szerdán otthon győzték le Petrovics Mátyás tanítványai a Szegedet, szombaton pedig az eddig egy győzelemmel álló Tatabánya vendégei lesznek a mieink, ahol tovább növelhetjük győzelmeink számát.

Röplabdázóink múlt vasárnap megnyerték az alapszakaszt az NB II-ben, szombaton pedig már folytatódik is a rájátszás felsőháza Daróczi Gergely együttese számára. A BVSC a Keleti csoport másik ágáról érkező Kecskemétet fogadja a nyitányon. A csapatok az eredményeiket nem vitték tovább, így tiszta lappal folytatják a bajnokságot.

Rangadó vár női kézilabdázóinkra a hétvégén. Balog Beátáék a tabellán közvetlenül mögöttünk elhelyezkedő Balatonboglár vendégei lesznek. Ősszel otthon magabiztosan, 39-25-re sikerült nyerni, reméljük, idegenben is meglesz a győzelem.

A múlt heti vereség után vasárnap már ismét fontos mérkőzés vár a női labdarúgókra az NB II Keleti csoportjában. Steer Ferenc csapata ezúttal a 12. helyen álló Nagymágocs együttesét fogadja a Tatai úton. Ősszel 3-0-ra sikerült diadalmaskodni, hasonló eredménynek ezúttal is örülnénk.

FRISSÍTÉS! A Nagymágocs visszalépése miatt elmarad női csapatunk vasárnapi mérkőzése!

Hajrá BVSC!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz