Ez történt szeptemberben

Ez történt szeptemberben

Az év végéhez közeledve érdemes kicsit visszatekinteni a BVSC elmúlt tizenkét hónapjára. Szeptemberben sem maradtunk világbajnoki siker nélkül. Ezúttal Korpási Bálint állhatott dobogóra a birkózók vb-jén.

BVSC-s sportoló nyakába akasztották a magyar küldöttség első érmét a Kazahsztánban rendezett birkózó-világbajnokságon. Korpási Bálint sorozatban negyedik alkalommal állhatott dobogóra vb-n, miután a kötöttfogásúak 72 kilogrammos súlycsoportjában technikai tussal megnyerte a bronzmeccset.

Veres Amarilla a dél-koreai kerekesszékes vívó-világbajnokságon volt érdekelt. Sportolónk a kardozók között a 8., míg párbajtőrben a 9. helyen zárta a küzdelmeket a rendkívül erős mezőnyben. Mindkét alkalommal kínai vívó állította meg Amarillát.

Filutás Viktor egy-egy arany-, ezüst- és bronzéremmel gyarapította éremkollekcióját és ami még fontosabb, világranglista pontjait szeptemberben. Kerékpárosunk a szlovák és litván pályaversenyről is értékes helyezésekkel tért haza, míg Lovassy Krisztián utóbbi megmérettetésen szerzett aranyérmet omniumban.

Miközben női vízilabda együttesünk számára győzelemmel indult az idei bajnoki szezon, a medencén kívül is fontos sikert ért el a csapat. Meghosszabbította ugyanis szerződését Gyöngyössy Anikó és Leimeter Dóra, a BVSC-Zuglóval. A nyáron világbajnoki 4. helyezést elért válogatott alapemberei 2022-ig írtak alá a klubhoz.

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay