Menü

Ez történt októberben

2020. December 29
633
Ez történt októberben

Patinás egyesületek látogattak a röplabda és labdarúgó Magyar Kupában is a Szőnyi útra októberben. A korosztályos pályakerékpáros Eb-n Csengői Bálint ért el egyéni csúcsot, míg sporttelepeinken jó ütemben haladtak tovább a fejlesztések.

Érvényesült a papírforma és a sorozatban háromszor is kupadöntőt játszó, abból kettőt megnyerő Nyíregyháza három szettben nyert a Szőnyi úton a női röplabda Magyar Kupában. Együttesünk a vereség ellenére helyt állt erősebb riválisa ellen.

A férfi labdarúgókat is nagymúltú csapat búcsúztatta a MOL Magyar Kupában. Fiatal együttesünk nem vallott szégyent és a hajráig csak egy góllal vezetett az NB II listavezetője a Szőnyi úton, de végül 2-0-ra nyert a Debrecen.

Nem a szokványos mederben bonyolították le a pályakerékpáros U23-as Európa-bajnokságot, ugyanis a helyszínen többször is módosították a programot. Csengői Bálint ennek ellenére egyéni csúcsot ért el az 1000 méteres állórajtos egyéni időfutamban.

Borsody Emma 2018-ban, a junior-világbajnokságon szerzett bronzérme után kötött először szerződést nevelőegyesületével. A BVSC vezetősége a párizsi olimpiáig, tehát 2024-ig hosszabbított párbajtőröző tehetségünkkel, akivel céljairól is beszélgettünk.

Fejlesztéseink is jól haladtak októberben sporttelepeinken. Klubunk elnöke, Szatmáry Kristóf Horváth Csaba, Zugló polgármesterének a részvételével adta át az egyesület új napelem rendszerét. A hónap elejétől konditermünk pedig a nagyközönség számára is megnyitotta kapuit.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz