Menü

Évzáró a bajnokcsapatnál

2020. Június 11
2345
Évzáró a bajnokcsapatnál

Bár a Magyar Labdarúgó Szövetség nem hirdetett végeredményt a koronavírus-járvány miatt félbeszakított szezonban, de a BVSC-Zugló labdarúgói készülhetnek az NB III-ra. Szakosztályunk pedig érmekkel is kedveskedett a bajnokcsapatnak.

Ha rápillantunk a BLSZ I. osztály félbeszakításakor érvényes állásra a tabellán, akkor nem tudunk olyan adatot mondani, ami alapján ne a BVSC-Zugló érdemelte volna meg az NB III-ba való feljutást. Bár a hivatalos kupa- és éremátadás elmaradt, mivel végeredményt nem hirdetett az MLSZ, azért a játékosok és a szakmai stáb sem maradt aranyérem nélkül. Labdarúgóink évzáróján ugyanis a szakosztály vezetése saját készítésű medáliákkal lepte meg a csapatot.

Továbbá négy játékosunktól is elköszönt a szakvezetés. Bozsik Viktor, Lázár Zsolt, Sashegyi Krisztián és Szűcs László ugyanis távozik a BVSC-től. Mindannyiuknak egy plakettel köszönte meg a szakvezetés a munkát.

A klub vezetőségének képviseletében Tóth Sándor alelnök vett részt az évzárón.

„Köszönjük a klub vezetésének és minden tagjának, akik segítették a csapatot céljai elérésében” – mondta dr. Horváth Gábor szakosztályvezető az évzárón.

Sok sikert kívánunk a csapatnak jövőre az NB III-ban is! Hajrá BVSC-Zugló!

 

Fotó: Renner Tamás

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz