Menü

Értékes világranglista pontok

2019. Augusztus 30
1260
Értékes világranglista pontok

Kerékpárosaink jól teljesítettek a Grand Prix Presov CL1-es pálya versenyen. Filutás Viktor és Lovassy Krisztián is értékes világranglista pontokkal gazdagodott. Azonban nincs megállás számukra, hiszen holnap már Litvániában versenyeznek.

Filutás Viktor pontversenyben elért harmadik helye után még nem ért véget pályakerékpárosaink remek szereplése a Grand Prix Presov CL1-es kategóriájú versenyen. Sportolónk scratchen a 9., omniumban pedig a 14. pozícióban zárta a viadalt.

Rajta kívül Lovassy Krisztiánért is szoríthattunk. Számára a scratch sikerült a legjobban, ahol az ötödik lett. Olimpikonunk ezen kívül a pontversenyben hetedik, míg omnimuban a nyolcadik helyen végzett. A Filutás, Lovassy páros először rajtolt együtt medisonban ahol a 10. helyet szerezték meg.

Junior versenyzőink a sprint és keirin számokban az elitek között versenyezve gyarapították a nemzet világranglista pontjait. Mindkét számban azonos helyezéseket szereztek, Lovassy Patrik Rómeó számára ez a 8., Csengői Bálintnak pedig a 10. pozíciót jelentette.

Sportolóinknak nem sokat pihenhetnek, hiszen holnap már Litvániában vár rájuk újabb verseny!

Sok sikert kívánunk nekik!

 

Fotó: BVSC Kerékpáros Szakosztály Facebook-oldala

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz