Menü

Élre állt férfi csapatunk

2019. Október 21
1489
Élre állt férfi csapatunk

Szinte hibátlanul zárták kézilabdázóink az elmúlt hetet is. Felnőtt női és férfi csapatunk tovább növelte győzelmei számát, ráadásul utóbbi együttes a vezetést is átvette a bajnokságban.

 

Csütörtökön a forduló előtt négy győzelemmel és egy vereséggel álló Mikolik Sport School látogatott a Szőnyi útra, így ifi fiú együttesünkre nem várt könnyű mérkőzés. Sajnos több hiányzónk is volt, ennek ellenére a félidőben csupán 18-15-re vezetett az ellenfél. A vége 34-29 lett a vendégeknek, de a BVSC továbbra is a hatodik helyen áll a bajnokságban.

Férfi Ifjúsági II. osztály, Kelet:

BVSC-Zugló–Mikolik Sport School 29-34

 

Pénteken is hazai mérkőzésre készülhettünk, ezúttal első számú ifi lány csapatunk fogadta a Csömör együttesét. Ami azt illeti, sok kérdőjel nem volt az eredményt illetően, hiszen 23-6-ra vezettek Balog Beáta tanítványai a szünetben. A folytatásban tovább nőtt a különbség és végül 50-19-re nyertek a mieink. A BVSC-Zugló II. is jó hétvégét zárt, ugyanis a Pásztót magabiztosan, 33-25-re múlták felül a lányok.

Női Ifjúsági III. osztály, B-csoport:

BVSC-Zugló I.–Csömöri SSZN 50-19

BVSC-Zugló II.–Pásztói KC 33-25

 

Balog Beátát kértük, hogy értékelje az általa irányított ifi együttesek eddigi szezonját:

 

Hatból hat. A fiatal játékosokból álló felnőtt férfi együttesünk továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll a bajnokságban. Ezúttal a Magyar Telekom vendégeként győztek a fiúk 32-16-ra és mivel a Budapest Heroes döntetlent játszott, így a vezetést is átvette a tabellán a BVSC.

Férfi felnőtt Budapest II. osztály:

Magyar Telekom DSC–BVSC-Zugló 16-32

BVSC: Nguyen, Varga (kapusok) – Bundik 2, Cattaneo 1, Kopcsik 12 (2), Moravszki 2, Mundweil 2, Nemes, Sebestyén Á. 5, Sebestyén B. 3, Simó 4, Szakács, Szalai, Vágner 1

 

Felnőtt lányaink is tovább növelték vasárnap győzelmi szériájukat. Ezúttal a Gödöllő vendégei voltak a mieink. A félidőben már tíz volt közte (19-9) és ez a különbség tovább duzzadt a végére, így magabiztos, 38-20-as győzelemmel zárult a találkozó. Csapatunk tapad a Ferencvárosra és a második a tabellán.

Női felnőtt Budapest I. osztály:

Gödöllői KC–BVSC-Zugló 20-38

BVSC: Győrffy, Márity (kapusok) – Bajzáth 4, Benedek 5 (1), Bottlik 4 (1), Eperjesi, Forgács 4, Gajdán, Kacskovics, Komár 3, Kovács, Lengyel 7 (2), Ormos 1, Szakácsy 1 (1), Szlovák 7 (1), Wágner 2

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz