Menü

„Egy jó lehetőség, hogy megmutassuk, milyen minőség van bennünk” – Kovács Benedek

2021. November 02
318
„Egy jó lehetőség, hogy megmutassuk, milyen minőség van bennünk” – Kovács Benedek

Már csak egy nap a szerdai Mol Magyar Kupa mérkőzésig, amikor majd a Mol Fehérvár látogat a Szőnyi útra. Ezúttal az NB III-ban remekül szereplő kapusunk, Kovács Benedek nyilatkozott a várakozásairól.

Remek formában vagytok továbbra is az NB III Nyugati csoportjában, holnap viszont egy komoly erőpróba vár a Vidi ellen a csapatra. Hogy várjátok ezt a találkozót?

Szerintem mindenki nagyon várja az összecsapást. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó lehetőség a csapattársaimnak és nekem is, hogy megmutassuk milyen minőség van bennünk. Szerintem egy jó, szervezett játékkal lehet esélyünk bármit elérni ellenük. A saját játékunkat kell játszanunk. Nem szabad megijedni tőlük, hanem a pályán is azt mutatni, amit edzéseken gyakoroltunk.

Valószínűleg sok lövésre számíthatsz, így rád is főszerep várhat. Mennyire készülsz külön az ellenfél játékosaira?

Szoktam videós anyagokat nézni a meccsek előtt az ellenfél támadóiról. A többi pedig a saját képességeimen múlik szerintem, illetve ilyen esetben, amikor egy jóval erősebb csapattal találkozunk, azért egy nagy adag szerencse is kelleni fog.

Mi lehet szerinted a BVSC erőssége ezen a találkozón?

Az mindenképp, hogy Ákos megköveteli tőlünk a maximumot és a fegyelmezettséget. Ha pedig tényleg kihozzuk ezt magunkból, amit ő is szeretne látni, akkor bármi lehet belőle. Természetesen küzdeni fogunk egymásért, jó a csapategység és mindenkinek ez egy nagy bizonyítási lehetőség!

 

A találkozó szerdán 12 óra 30 perckor kezdődik. A mérkőzésre a helyszínen lehet 1000 forintért jegyet vásárolni. A belépéshez a hatályos jogszabályok szerint védettségi igazolványra van szükség, de az applikációt is elfogadjuk.

 

Hajrá BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz