Menü

BVSC-s pingpongsuli

2017. Október 09
1272
BVSC-s pingpongsuli

Az újonc és a serdülő asztaliteniszezők múlt heti büki ranglistaversenye után a hét végén az ifjúságiak viadalát rendezték meg Budapesten, a Marcibányi téri Ormai László Sportcsarnokban.

A fiúk között kifejezetten erős mezőny jött össze, az élmezőnyből alig volt hiányzó. A párosversenyt a papírformának megfelelően klubunk kettőse, András Csaba és Both Olivér nyerték, akik a döntőben az Európa-bajnoki bronzérmes duót, Juhász Patrikot (Wiener Neudorf) és Nagy Norbertet (Budaörs) győzték le. Egyesben a várakozásoknak megfelelően klubunk több versenyzője is ott volt a végjátékban. Az elődöntő egyik ágán az Ausztriában játszó Juhász Patrik hiába vezetett már 2-0-ra Both Olivér ellen, végül mégis a mi versenyzőnk nyert. A másik ágon a döntőbe jutásért András Csaba 4-1-re verte klubtársát, Terék Norbertet. A házidöntőt pedig szintén Csaba nyerte 4-0-ra.

A győztes a versenyt követően sem sokat pihenhet, szombaton ugyanis a Fidzsi-szigetek felé veszi az irányt, ahol a serdülő-világjátékokon képviseli majd a klubot, Magyarországot és Európát.

Fotó: MOATSZ

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz