Menü

BVSC-s aranyérmek a masters úszó ob-n

2020. November 13
715
BVSC-s aranyérmek a masters úszó ob-n

Miközben utánpótlás úszóink jelenleg is az országos bajnokságon gyűjtik a szebbnél szebb eredményeket, a masters ob-ről is kiváló eredményekkel térhettek haza sportolóink. Gyuráki Attila és Vermes Albán is aranyérmes lett.

Hódmezővásárhely adott otthont a IX. Fedett Pályás Magyar Szenior Úszó Országos Bajnokságnak. Bár sokáig úgy tűnt, nem tudják megrendezni ezt a versenyt, azonban végül a szigorú járványügyi szabályok betartásával (maszk, fertőtlenítés, távolságtartás), kicsit rendhagyó körülmények között, de lebonyolították a megmérettetést, a szenior úszók nagy örömére.

„Embert próbáló feladat volt a szervezőknek, a rendezőknek, a személyzetnek, a munkatársaknak, a versenyzőknek és még a nézőknek is ez a verseny. Azonban együtt megcsináltuk, úgyhogy mindenki előtt le a kalappal és nagyon köszönjük a szervezést! Szép eredmények születtek és példás helytállás volt tapasztalható mindvégig. Gratulálok mindenkinek!” – nyilatkozta sportolónk, Gyuráki Attila.

Szenior úszónk ráadásul a saját eredménye miatt is örülhetett. Bár elmondása szerint senkinek sem volt tökéletes a felkészülése, hiszen nem könnyű úgy készülni, hogy az egyik pillanatban elhalasztják a versenyt, majd mégis megrendezik, ennek ellenére ez nem látszott a teljesítményén.

50 méter gyorson negyedik lett, 50 méter pillangón ezüst-, míg 50 méter mellen bronzérmet szerzett. 50 háton pedig begyűjtötte 13. országos bajnoki címét Gyuráki! Hozzá hasonlóan Vermes Albán is aranyérmet szállított a BVSC-nek!

Gratulálunk sportolóinknak!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz