Menü

BVSC Napló: Világbajnoki érem

2019. Szeptember 16
1434
BVSC Napló: Világbajnoki érem

Biztos rengeteg emberhez eljutott már az elmúlt hét legfontosabb híre, hogy Korpási Bálint bronzérmet szerzett a kazahsztáni birkózó-világbajnokságon. De mi történt még klubunk életében? Mutatjuk is a BVSC Naplóban…

Egyértelmű, hogy Korpási Bálint szereplése kiemelkedett a múlt hét történéseiből. A Maci becenévre hallgató birkózónk sorozatban nyolcadik felnőtt világversenyén is dobogóra állhatott. Nur-Szultanban bronzérmet szerzett a világbajnokságon. Kiss Balázs is érdekelt volt, de sajnos a kubai junior-világbajnok búcsúztatta őt a 16 közé jutásért vívott mérkőzésen.

Kerékpárosaink a pályaversenyek után országúton is jól szerepeltek. Borissza Johanna női elitben, Istlstekker Zsolt az U23-asok között szerzett ezüstérmet, míg Lovassy Krisztián országúti csapata színeiben lett országos bajnok, aki honlapunknak adott interjújában beszélt a közeljövő terveiről.

U20-as leány vízilabda-válogatottunk Utassy Katával a soraiban a hetedik helyen végzett a junior-világbajnokságon Madeirán. Közben eldőlt, hogy BVSC-s női csapatunk Berlinbe utazhat majd október végén az Euroliga első selejtezőkörében.

Felnőtt labdarúgóink továbbra sem találtak legyőzőre a BLSZ I. osztályában. Ezúttal a tavalyi bronzérmes REAC volt az áldozata Gabala Krisztián tanítványainak. A hazai pályán elért 6-0-s siker pedig azt jelenti, hogy továbbra sem kapott még gólt csapatunk otthon.

Röplabdázóinkat bemutató sorozatunkat az U15-ös és U17-es korosztállyal folytattuk, ahol Péter Krisztina szakosztályvezetőnkkel ezúttal edzői feladatairól beszélgettünk.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz