Menü

BVSC Napló: Veretlen csapatok

2021. Március 08
550
BVSC Napló: Veretlen csapatok

Bár ezúttal nem mindegyik csapatunk lépett pályára a hétvégén, de amelyek játszottak, azok nem kaptak ki. Sőt, három győzelem mellett egy bravúros döntetlen a mérlegük. A vívók pedig a korosztályos országos bajnokságról szállították az érmeket!

Második mérkőzését is megnyerte labdarúgó együttesünk a tavaszi szezonban, ezúttal a Sényőt sikerült legyőzni 5-1-re az NB III Keleti csoportjában. Ráadásul tovább faragtuk hátrányunkat a bajnokság éllovasaival szemben és őrizzük dobogós helyünket!

Újra nyertek férfi kézilabdázóink! A felnőtt Budapest I. osztályban fiatal csapatunk ezúttal a Honvéd ellen diadalmaskodott hazai pályán 31-27-re és jelenleg vezeti a tabellát együttesünk. A nők pedig bravúros döntetlent (30-30) játszottak az NB II dél-nyugati csoportjának ötödik helyén álló Hévíz vendégeként.

Ismét magabiztosan nyertek női vízilabdázóink. Ezúttal a Szentest múlták felül 11-2-re Petrovics Mátyás tanítványai, akik továbbra is százszázalékosak a 2021-es esztendőben a bajnokságban.

A hétvégén rendezték a kadet és junior párbajtőrözők és kardozók országos bajnokságát is. Nagy örömünkre több korosztályban is sikerült érmet szerezniük sportolóinknak, így várhatóan a vb-csapatban is ott lehetnek majd BVSC-s vívóink.

Hosszú idő után bár zárt kapuk mögött, de újra fontos versenyt rendeztek a szinkronúszóknak a Duna Arénában. A Magyar Kupa és Országos Bajnokság II. fordulójában BVSC-s sportolóink minden korosztályban szállították az érmeket!

A Magyar WKF Karate Liga utolsó állomásán a 4. fordulóban is jól szerepeltek sportolóink. A budapesti záróversenyen 1 arany-, 4 ezüst- és 4 bronzérmet szereztek a mieink, így a BVSC az összesített egyesületi rangsor harmadik helyén végzett!

Bernek Péternek és Mutina Ágnesnek tavaly decemberben gyökeresen megváltozott az élete. Ugyanis fiuk születésével új kihívásokkal néznek szembe, hiszen Peti harmadik olimpiájára készül, amit csak áldozatok árán lehet összeegyeztetni a családi élettel.

Nem csupán klubunk 110 éves idén, hanem első BVSC-s olimpiai bajnokunk, Énekes István is 110 éve született. Ennek alkalmából az egyesület vezetősége megkoszorúzta korábbi sportolónk sírját a Fiumei úti sírkertben.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz