Menü

BVSC Napló: Újabb olimpiai kvóták

2021. Március 15
517
BVSC Napló: Újabb olimpiai kvóták

Szerencsére bővelkedett az elmúlt hét sportolóink sikereiben. Ezek közül is kiemelkedett női kardozóink olimpiai kvótaszerzése. A BVSC Naplóban mutatjuk, hogy mi történt még!

Parádés hétvégét zártak női kardozóink, hiszen Márton Anna megnyerte a budapesti világkupát, míg Pusztai Liza bronzérmes lett egyéniben. De aminek még jobban örültünk, hogy a magyar női kardcsapat története során először kvalifikálta magát az olimpiára!

Első idegenbeli meccsét is megnyerte idén férfi labdarúgó együttesünk az NB III Keleti csoportjában. Ezúttal a kiesés elől menekülő Putnokot tudták legyőzni a mieink 4-1-re, így a csapat tovább folytatta győzelmi szériáját! Ráadásul a második helyezett Jászberény már csak négy ponttal előzi meg a BVSC-t a tabellán!

Továbbra is hibátlanok a 2021-es évben női vízilabdázóink a bajnokságban. Egerben sokáig döntetlenre állt a mérkőzés, azonban az utolsó negyedet 5-0-ra, a találkozót pedig 11-6-ra nyerték meg a mieink. A férfiak is idegenben diadalmaskodtak, méghozzá a szegedi Tiszavirág Uszoda első bajnoki meccsét sikerült 8-5-re behúzni, így tovább menetelnek a mieink az OB I-ben.

Női röplabdázóink Kecskeméten tértek vissza a győztes útra! Daróczi Gergely tanítványai három szettben nyertek, az NB II Keleti csoportjának felsőházában!

Minden korosztályban fontos válogatóversenyt rendeztek a karatésoknál a Láng Sportcsarnokban. Sportolóink pedig remekül szerepeltek, összesen 8 arany-, 8 ezüst- és 9 bronzérmet gyűjtöttek, amivel a harmadik legeredményesebb egyesület lett a BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz