Menü

BVSC Napló: Új logóra várva

2020. Május 25
1161
BVSC Napló: Új logóra várva

Nagy örömünkre egyre több szakosztályunk életében kezdődtek meg a közös edzések. Amíg az újabb versenyekre vagy bajnokságokra várni kell, addig sem maradunk izgalmak nélkül. Ugyanis izgatottan várjuk a BVSC új logóját, amelyre nyílt pályázatot írtunk ki.

Megújítja a sportklub meghatározó jelképét a BVSC-Zugló. A pénzdíjas logópályázat május 22-ével indult, az eredményt pedig június 22-én ismerteti az egyesület vezetése. Az arculatváltás újabb lépés a BVSC-Zugló önállósodásának folyamatában. A pályázatokat június 16-án 19 óra 11 percig várjuk.

Az edzések újrakezdése, a bővülő infrastrukturális fejlesztések és a folyamatosan növekvő utánpótlás is szóba került a Trend FM Sportérték c. műsorában, amelynek múlt hétfőn a BVSC-Zugló elnöke, Szatmáry Kristóf volt a vendége. Az adás legfontosabb gondolatait szemléztük.

A bajnokság rajtja még odébb van, de férfi vízilabdázóink már az új igazolásokkal készülnek a következő szezonra. Ahogy arról már beszámoltunk, három érkező is csatlakozott Szűcs Levente együtteséhez. Ők nyilatkoztak többek között a céljaikról is szakosztályunk közösségi oldalának.

Pár hete már ismét együtt készülnek labdarúgóink az NB III-ra. Pénteken a III. Kerület csapatát győzték le Gabala Krisztián tanítványai edzőmérkőzésen. A találkozó után az új érkezőkről is kérdeztük vezetőedzőnket. Youtube-csatornánkra pedig két újabb videó került fel: az egyik a labdarúgók edzéséről, míg a másik a felkészülési meccsről.

Bár a járványhelyzet még nem múlt el, de öröm számunkra, hogy egyre több szakosztályunk végezhetett már az utóbbi hetekben közös edzésmunkát. Képes összeállításunkban szétnéztünk, hogy zajlottak az újrakezdések.

Komoly céljai vannak pályakerékpározónknak, Lovassy Patrik Rómeónak. Tehetségünk több sportágat kipróbált mire a kerékpározás mellett kötött ki. Már nagyon várja, hogy újra versenyezhessen, távlati célja pedig, hogy a világ élvonalába kerüljön.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz