Menü

BVSC Napló: Továbbra is otthon

2020. Április 27
1030
BVSC Napló: Továbbra is otthon

Az elmúlt héten is maradtak egyelőre sportolóink számára az otthoni edzések, de jó hír volt, hogy úszóink legyőzték a koronavírust. Folytattuk együtteseink bemutatását a különböző csapatsportágainknál. Minden további a BVSC Naplóban!

Kozma Dominik igyekezte kihasználni az otthoni karantént is az edzésekre, de azért az nem volt az igazi. Világbajnoki bronzérmes úszónk azt is elárulta, hogy az edzéseken kívül mivel töltötte az otthonlétet.

Kézilabda edzőinket bemutató sorozatunkban már beszélgettünk Balog Beátával az ifi és felnőtt női csapatról. Ezúttal viszont a férfiak kerültek szóba, hiszen a fiatal együttes az ifik mellett a felnőttek között is jól szerepelt.

Szakosztályvezetőként és edzőként sem egyszerű a jelenlegi helyzet. A röplabdázóknál viszont Péter Krisztinának mindkét pozícióban helyt kell állnia. Sajnos idén már nem derül ki milyen szép eredményeket értek volna el csapatai, de jövőre ismételnének.

Hrepka Ádám a télen érkezett felnőtt labdarúgó együttesünkhöz. A háromszoros válogatott támadó azonban január óta edzőként is dolgozik a BVSC-nél és bízik benne, hogy hallani fog 1-2 nevet később, a felnőttek között is élete első csapatából. A fiú utánpótlás után a női szakág vezetőedzőjével, Steer Ferenccel is beszélgettünk, aki elárulta, hogy komoly céljai vannak az együttessel a jövőben.

Bár még csak idén lesz 22 éves Nagy Bence, de a mellett, hogy már szép eredményeket ért el birkózóként, edzői pályafutását is elkezdte a BVSC-nél. Céljai közé tartozik, hogy minél több tehetséges birkózó nevelkedjen az egyesületben.

Egy újabb sportág jeles képviselőjével ismerkedtünk meg a Zuglói Hősök következő részében. Ezúttal a műugrók első örökös magyar bajnokát, az Európa-bajnoki ezüstérmes Zságot Irént mutattuk be.

Sajnos gyászhírünk is volt a múlt héten, ugyanis elhunyt műugró mesteredzőnk, Sauer László.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz