Menü

BVSC Napló: Tokiói kvóták

2020. Július 06
950
BVSC Napló: Tokiói kvóták

Szerencsére strandröplabdázóinknak köszönhetően egyre több eredményről számolhatunk be a sportélet újraindulásával, viszont ezúttal versenyen kívül is szép eredményeket értek el sportolóink. Ugyanis két asztaliteniszezőnk kvótát szerzett a paralimpiára.

Bár nagyon bíztunk benne, hogy két para asztaliteniszezőnk is ott lesz Tokióban, de meg kellett várni a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség legfrissebb ranglistáját. E szerint már hivatalos, hogy Csonka András és Pálos Péter is készülhet a paralimpiára.

Ismét sűrű, de eredményes héten vannak túl strandröplabdázóink. Breuer Mirtill és Strébl Noémi az U14-es korosztályban nyert aranyérmet, míg Báder Júlia és Botyánszki Fanni az U16-osok között lett második.

Az olimpia elhalasztása kapcsán elgondolkodott a jövőjéről Cseh László, de úgy döntött, folytatja Tokióig a versenyzést. Az ötödik olimpiájára készülő úszónk elárulta, hogy a motivációjával nincs gond és megmutatná még mire képes.

A nemzetközi szövetség szombaton nyilvánosságra hozta a birkózók módosított versenynaptárát erre az évre. Szakosztályelnökünk, Kiss Balázs elárulta, hogy örül neki, hogy a juniorok sem maradnak verseny nélkül, ő viszont az olimpiai kvalifikációra készül.

Folytattuk kézilabda szakosztályunk múltidézését. A kezdetek után a második szezonra tekintettünk vissza, amelyben már tíz bajnokságban vagy sorozatban indult BVSC-s csapat, továbbá utánpótlásunk is folyamatosan bővült.

Több mint 1000 szavazat érkezett honlapunkon keresztül, ahol arra kértük szurkolóinkat és sportolóinkat, hogy mondják el véleményüket a klub új logójáról. A végső döntést a küldöttgyűlés fogja meghozni.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz