Menü

BVSC Napló: Taroltak úszóink az ob-n

2021. Március 29
518
BVSC Napló: Taroltak úszóink az ob-n

Az úszók az országos bajnokságról szállították az érmeket és a tokiói szintidőket, de férfi labdarúgóink és vízilabdázóink is megállíthatatlanul menetelnek a bajnokságban. A BVSC Naplóban mutatjuk, mi történt még az elmúlt héten!

Véget ért az úszók olimpiai kvalifikációs országos bajnoksága, ahol a Tokió szempontjából jó időeredmények mellett 10 arany-, 9 ezüst- és 1 bronzéremnek örülhettek sportolóink, így az egyesületi pontversenyt a BVSC-Zugló nyerte!

Tovább menetelnek férfi vízilabdázóink a bajnokságban! Ezúttal Kaposváron sikerült gólgazdag mérkőzésen diadalmaskodni 19-12-re!

Megállíthatatlanok labdarúgóink is! Murai Márk gyors gólja a végeredményt is jelentette egyben az FC Hatvan ellen, így továbbra is dobogós helyen állunk az NB III Keleti csoportjában! Ráadásul zsinórban kilenc mérkőzést nyert meg a BVSC!

Sajnos röplabdázóinknak nem sikerült megismételniük az alapszakaszban elért bravúros győzelmüket a Kispest vendégeként, így ezúttal 3-0-s vereséget szenvedtek a mieink!

Egy győzelem és egy vereség kézilabdázóink hétvégi mérlege! A férfiak magabiztosan múlták felül a Kistext együttesét a Budapest I. osztályban, így továbbra is harcban vannak a dobogóért a bajnokságban. A nők az NB II dél-nyugati csoportjában mindössze egy vereséggel álló Dunaújvárost fogadták és helytálltak a vereség ellenére!

Miképpen segíthetnek egy világ- és Európa-bajnokon a gyerekkorban tanultak? Hogy élte meg a kvótaszerzést? Miért kapta meg a MOB elnökének a kocsiját? Többek között ezekről is beszélgettünk klasszis birkózónkkal, Korpási Bálinttal!

Folytattuk a 110 éves sztorikat bemutató sorozatunkat. Legutóbb az ökölvívókkal foglalkoztunk, ezúttal pedig a velük párhuzamosan létrehozott szakosztály, a birkózók sikereit elevenítettük fel!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz