Menü

BVSC Napló: Szomorú hét

2020. Június 08
956
BVSC Napló: Szomorú hét

Sajnos két korábbi sportolónkat is elvesztettük a múlt héten. Gém Zoltán 66 évesen, míg Marót Péter 75 esztendősen hagyott itt bennünket. Rájuk is emlékezünk a BVSC Naplóban.

Pénteken kaptuk a hírt, hogy hosszan tartó súlyos betegség után 66 éves korában elhunyt Gém Zoltán. A BVSC-Zugló korábbi kiváló vízilabdázója négy évtizeden keresztül szolgálta szakosztályunkat és a klubot, előbb sportolóként, majd szakosztályvezetőként és egy rövid ideig ügyvezető elnökként.

Aztán vasárnap este sajnos Gém Zoltán után újabb korábbi sportolónk hagyott itt bennünket az elmúlt héten. Néhány nappal 75. születésnapja után elhunyt Marót Péter olimpiai ezüst- és bronzérmes kardvívó.

Utánpótlásunk is folyamatosan újra munkába lendül. Youtube-csatornánkon bemutattuk, hogy az elmúlt időszak otthoni edzései során sem unatkoztak karate szakosztályunk utánpótlás sportolói, hiszen szorgalmasan részt vettek az online edzéseken. Azonban már nagyon várták a fiatalok, hogy ismét közösen tréningezzenek.

Egy éve történt! Takács István junior Európa-bajnok lett. Mivel az újabb versenyekre még várnunk kell, felelevenítettük tehetséges birkózónk tavalyi aranycsatáját!

Szakosztályaink nem pihenéssel töltik a nyarat. Birkózóink és az úszók is várják a sporttáborra vágyókat, míg labdarúgóink már egészen 4-5 éves kortól várják azokat a gyerekeket, akik focizni szeretnének a BVSC-ben.

Még mindig tart a BVSC-Zugló logópályázata. A pénzdíjas logópályázat május 22-ével indult, az eredményt pedig június 22-én ismerteti az egyesület vezetése. Az arculatváltás újabb lépés a BVSC-Zugló önállósodásának folyamatában.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz