Menü

BVSC Napló: Száguldó csapatok

2019. Október 14
1393
BVSC Napló: Száguldó csapatok

A múlt héten csupa kellemes pillanatot okoztak nekünk csapataink, legyen szó kézilabdáról, röplabdáról vagy éppen vízilabdáról. A pályán elért sikerek mellett további örömhír volt, hogy Andrásfi Tibor, tehetséges vívónk hosszabbított klubunkkal.

Ötből öt. Röviden ez kézilabdázóink múlt heti mérlege. Csapataink magabiztos sikereket könyvelhettek el. A legszorosabb mérkőzést az ifjúsági játékosokból álló felnőtt férfi együttesünk játszotta, de ők is győzelemmel zárták rangadójukat.

Női röplabdázóink számára fontos hétvége volt a mostani, hiszen bemutatkozott fiatal együttesünk az NB II-ben. Méghozzá nem is akárhogy, hiszen 3-0-ra győzött a Hercules SE vendégeként Daróczi Gergely gárdája.

Dupla műszak várt női vízilabdázóinkra a héten. Szerdán hazai medencében a Honvédot 28-3-ra, míg szombaton idegenben a Szentest 11-6-ra múlták felül Pertovics Mátyás tanítványai.

Férfi labdarúgóink továbbra is őrzik veretlenségüket a BLSZ I. osztályában. Az ősz rangadóján ezúttal a gólok viszont elmaradtak, így 0-0-s döntetlennel ért véget a Csepel FC elleni találkozó.

Új junior magyar csúcsot ért el Lovassy Patrik Rómeó 200 méteren, a GP Vienna CL2-es versenyen. Pályakerékpározónk az előző rekordot még a junior-világbajnokságon futotta (10.531 mp), amit most 10.379-es idővel írt át.

Már a felnőttek között is letette névjegyét Andrásfi Tibor azzal, hogy az Európa-bajnokságon legjobb magyarként a 7. helyen zárt a párbajtőrözők között. Fiatal tehetségünk ünnepélyes sajtótájékoztatón hosszabbította meg 2024-ig szerződését a BVSC-vel.

A héten Veres Amarillával készült interjúnkat lehetett olvasni a honlapon, ahol videós tartalmainkkal is megjelentünk. Előbb Andrásfi Tibor szerződéshosszabbításáról beszélgettünk, majd labdarúgóink szakosztályvezetője, dr. Horváth Gábor árulta el várakozásait a Csepel elleni meccs előtt. Érdemes feliratkozni Youtube-csatornánkra további hasonló tartalmakért.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz