Menü

BVSC Napló: Sikeres karatésok

2019. Október 28
1332
BVSC Napló: Sikeres karatésok

Az elmúlt hét eredményei közül kiemelkedett utánpótlás karatésaink szereplése a chilei junior-világbajnokságon, ahol Béres Botond az 5. helyen zárta a rangos versenyt. Sajnos csapataink közül vízilabdázóink és labdarúgóink ezúttal viszont nem örülhettek.

Fantasztikusan szerepelt Béres Botond a Chilében rendezett junior karate-világbajnokságon. Sportolónk a -61 kilogrammos súlycsoportban egészen az elődöntőig menetelt és végül az ötödik helyen zárta élete első világversenyét. Másnap Kapdebo Botond (U21, 75 kg) két győzelemmel és két vereséggel a 9. pozícióban végzett.

Pusztai Liza ezúttal nem a páston volt érdekelt, hanem a legjobb európai ifjúsági sportolónak járó Piotr Nurowski-díj átadó ünnepségén. Ifjúsági olimpiai bajnokunk az előkelő negyedik helyen zárt.

Budapesten folytatódott az International Swimming League (ISL), amely hatalmas közönségsikert aratott a Duna Arénában. Ezúttal is vízbe ugrott négy BVSC-s úszónk, akik közül ismét Bernek Péter csapata örülhetett a végén, de az Iron is jól teljesített és a második lett.

Csapataink közül női röplabdázóink örülhettek a legnagyobb sikernek, ugyanis újoncként harmadik mérkőzésüket is megnyerték az NB II-ben. Ezúttal a Kazincbarcika vendégeként diadalmaskodtak 3-0-ra a lányok.

Női vízilabdázóink számára sajnos nem sikerült jól a Magyar Kupa-hétvége Egerben. Petrovics Mátyás fiatal csapata egy győzelemmel és három vereséggel zárta a tornát, így nem jutott be az elődöntőbe.

Sajnos felnőtt labdarúgóink sem örülhettek maradéktalanul, mert meglepetésre pontokat veszítettek a Gázgyár vendégeként. Az 1-1-es döntetlennel záruló találkozónak köszönhetően a Csepel pillanatnyilag lépéselőnybe került a tabella első helyén. Női U19-es csapatunk viszont megszerezte első sikerét a bajnokságban.

Folytatódott Zuglói Hősök című sorozatunk, amelyben ezúttal a vívószakosztály 70 évvel ezelőtti újjáalakulása kapcsán, a háromszoros olimpiai bajnok párbajtőröző, Dr. Fenyvesi Csaba pályafutását mutattuk be.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz