Menü

BVSC Napló: Sikeres hét

2020. Augusztus 03
908
BVSC Napló: Sikeres hét

Kezd beindulni a versenyszezon szakosztályaink számára. Férfi vízilabdázóink bejutottak a Magyar Kupa legjobb 8 csapata közé, míg a nők sikerrel kezdték a sorozatot. Labdarúgóink debütáltak az NB III-ban, de a strandokon is jól szerepeltek sportolóink.

Férfi vízilabdázóink két győzelemmel és egy vereséggel zárták a Magyar Kupa második fordulóját Tatabányán. Az OSC-től kaptak ki Szűcs Levente tanítványai, a házigazdákat és a Pécs csapatát viszont legyőzték, így bejutottak a legjobb nyolc közé a kupában.

A férfiak után a nők számára is megkezdődött a 2020-2021-es idény a Magyar Kupával. Petrovics Mátyás tanítványai a Szeged elleni 19-2-es sikerrel nyitottak hazai medencében. A rajt előtt megkértük vezetőedzőnket, hogy jellemezze pár mondatban játékosait.

Tizenhat év után lépett ismét pályára a BVSC-Zugló Nemzeti Bajnokságban, a labdarúgó NB III-ban a szintén újonc Salgótarján vendégeként. A hazaiak három játékosát is kiállították, végül Murai Márk góljára mégis volt válasza az SBTC-nek, így 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó.

Ismét jól szerepelt a Báder Júlia, Botyánszki Fanni kettős a strandröplabdázók országos bajnokságán. A lányok aranyéremmel zárták a kaposvári tornát. A hétvégén pedig hazai pályán szurkolhatunk nekik és többi BVSC-s párosunknak.

Júniusban nyári-, míg a múlt héten edzőtábor várt birkózóinkra. Mindkét alkalom jól sikerült és utóbbin már más klubok versenyzőivel is meccselhetett utánpótlásunk, ami jó erőpróba volt számukra a hosszú kihagyás után.

A hétvégén pedig a strandbirkózó országos bajnoki sorozat második állomásán Balatonfüreden szerepeltek sportolóink. Itt az U14-es korosztályban Vidák Alex a 35 kilogrammos súlycsoportban bronzérmet nyert.

Asztaliteniszezőink az alsóörsi edzőtáborban készültek a szezonra. A munka mellett az Aréna Balaton Kupán vettek részt sportolóink, ahol szép eredményeket értek el.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz