Menü

BVSC Napló: Remeklő vívók, hibátlan vízilabdázók

2020. Október 05
714
BVSC Napló: Remeklő vívók, hibátlan vízilabdázók

Ismét nem telt el hét BVSC-s sikerek nélkül. Utánpótlás kardozóink a hétvégi versenyről szállították az érmeket, míg vízilabdázóink hozták a kötelezőt a bajnokságban. Bár röplabdázóink kiestek a kupában, de helyt álltak a jóval erősebb Nyíregyháza ellen.

Egy héttel ezelőtt a párbajtőrözők, ezúttal pedig a kardozók szállították az érmeket és köztük az aranyakat a hétvégi utánpótlás viadalokról. A junioroknál Szűcs Luca diadalmaskodott, kadetben pedig Petrucz Mirkó nyert!

Szeptember végén pozitív koronavírus-tesztet produkált a felnőtt országos bajnokságon remeklő pályakerékpárosunk Lovassy Patrik Rómeó. Így ő sajnos biztos nem lehet ott az októberi U23-as Európa-bajnokságon, a felnőtt Eb-re viszont még van remény. Bátyjával, Lovassy Krisztiánnal még a hír előtt beszélgettünk a számára is sikeres ob-ről.

Mindkét felnőtt vízilabda együttesünk idegenben nyert szombaton, ráadásul a férfiak után a nők is 20-10-re diadalmaskodtak. Előbbiek a KSI, míg utóbbiak a Szeged otthonából hozták el a három pontot.

Érvényesült a papírforma és a sorozatban háromszor is kupadöntőt játszó, abból kettőt megnyerő Nyíregyháza három szettben nyert a Szőnyi úton a női röplabda Magyar Kupában. Együttesünk a vereség ellenére helyt állt erősebb riválisa ellen.

Jól sikerültek Takács István számára az utóbbi hetek, hiszen a junior országos bajnokságon arany-, míg a felnőttön ezüstérmet szerzett. Tehetséges birkózónkkal beszélgettünk az elmúlt időszakról és a következő lehetséges kihívásokról is.

A BVSC-nél mindig is fontos volt az utánpótlásnevelés, és nincs ez másként labdarúgóinknál sem. Szakosztályunk legfiatalabb csoportja már a 2014-es, 2015-ös és 2016-os korosztályoktól kezdve várja a sportágat kedvelő gyerekeket!

Október 5-én, hétfőn megnyitotta kapuit a nagyközönség számára is a BVSC-Zugló új konditerme. Az első alkalom ráadásul ingyenes! A legfontosabb információkat itt gyűjtöttük össze.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz