Menü

BVSC Napló: Remeklő utánpótlás

2021. Május 17
496
BVSC Napló: Remeklő utánpótlás

Felnőtt és utánpótlás sportolóink is sűrű hetet zártak. Csilling Katalin bronzérmet szerzett a szinkronúszó-válogatottal az Európa-bajnokságon, míg utánpótlásunk mindegyik éremből elhozott egyet az országos bajnokságokról.

Parádésan szerepelt utánpótlásunk a hétvégén rendezett országos bajnokságok döntőiben! A vízilabdázóknál bajnok lett a fiú gyermek, valamint ezüstérmes a leány serdülő csapat, a röplabdázóknál pedig az U15-ös korosztály végzett a harmadik helyen!

Csilling Katalin a harmadik helyen zárt a szinkronúszó-válogatottal a budapesti vizes Európa-bajnokság highlight kűrjében. Magyarok korábban még nem szereztek érmet ebben a sportágban világversenyen!

Mindhárom számában helyt állt Bóta Botond a budapesti vizes Európa-bajnokságon, ahol a legelőkelőbb pozícióban a műugrók vegyes csapatversenyében zárt sportolónk.

Szoros meccseken maradtak alul labdarúgóink a bajnokságban vasárnap! Női csapatunk hazai pályán a Vasastól kapott ki 3-2-re az NB II Keleti csoportjának zárófordulójában. A férfiak pedig a már bajnok Tiszakécske vendégeként szenvedtek 1-0-s vereséget, de őrzik második helyüket a tabellán.

Az ezüstéremmel zárult Európa-bajnokság óta volt már ideje egy kicsit pihennie Kiss Balázsnak, aki előtt a jövőben új kihívások állnak. Ezek közül a legfontosabb az apaság. Erről az új szerepről, és a kontinensviadalról is beszélgettünk klasszis birkózónkkal!

Hosszú idő után rendeztek a gyermek kardozóknak országos bajnokságot, ahol aztán sportolóink egyéniben és csapatban is szállították az érmeket. A leányoknál ráadásul mindkét aranyérem a BVSC-é lett.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz