Menü

BVSC Napló: Összeállt a program

2020. Július 20
1016
BVSC Napló: Összeállt a program

Felnőtt labdarúgóink a Keleti csoportban szerepelhetnek újoncként az NB III-ban. A múlt héten az is kiderült, hogy mi lesz csapatunk programja. Közben a vízilabda utánpótlás győzelmekkel kezdte a szezont. Minden további a BVSC Naplóban!

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette az NB III 2020-2021-es idényének csoportbeosztását. Ez alapján újonc csapatunk a Keleti csoportba kapott besorolást. A hét folyamán az is kiderült, hogy Gabala Krisztián tanítványai az 1. fordulóban Salgótarjánba látogatnak augusztus 2-án.

A felnőtt vízilabdázók számára is hamarosan kezdődik a szezon a Magyar Kupával, a fiú utánpótlás viszont már a múlt héten újra tétmérkőzéseken ugrott vízbe. A három korosztályból BVSC-s csapataink kettőben is legyőzték a Szentest az 1. fordulóban.

Bár éppen jól megérdemelt pihenőjét tölti Takács István, hamarosan elkezdődik számára a közvetlen felkészülés a szezon világversenyeire. Amennyiben nem törlik el ezeket, akkor birkózónk a junior Európa- és világbajnokságon is címvédésre készül.

Három súlycsoportban is szép eredményeket értek el sportolóink a strandbirkózó országos bajnoki sorozat első állomásán Esztergomban. László József és Füle Andor a negyedik, míg Kelemen Bendegúz a hatodik helyen zárta a versenyt.

Felnőtt úszóinkkal folyamatosan foglalkoztunk a járvány ideje alatt is, viszont utánpótlásunkkal kevesebbet, amióta nincsenek versenyek. Pedig ők is keményen készülnek a folytatásra. A legfiatalabbaktól kezdve most bemutatjuk úszócsoportjainkat.

A para asztalitenisz-válogatott alsóörsi edzőtáborába a korábbi világklasszis kézilabdázó, Nagy László is ellátogatott. Ráadásul sportolónkkal, Csonka Andrással ki is próbálta a sportágat.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz