Menü

BVSC Napló: Nagyüzem csapatainknál

2021. Február 08
589
BVSC Napló: Nagyüzem csapatainknál

Újabb sűrű hetet zártak sportolóink. A vízilabdázók és úszók a nemzetközi és hazai vizeken is helytálltak, míg a kézilabdázók és röplabdázók a bajnokságban meneteltek tovább! Minden további a BVSC Naplóban!

Bár nem sikerült a bravúr női vízilabdázóinknak az Euroliga-selejtezőjében, ennek ellenére fiatal csapatunk megszorongatta Európa topcsapatait. Tulajdonképpen 36 óra alatt kellett játszaniuk a mieinknek háromszor is és két olasz riválisunk, a Padova és a Roma is csak a végén tudott fordítani.

A Szolnok elleni pontszerzés után újabb Top4-es együttes ellen játszottak remekül férfi vízilabdázóink! Ezúttal az OSC vendégeként voltak közel az újabb pontszerzéshez Szűcs Levente tanítványai!

A Budapest I. osztály rangadóján bár a Squadra Buda volt a pályaválasztó, saját csarnokukban játszhatták a mérkőzést férfi kézilabdázóink. Riválisunk a találkozó előtt százszázalékos mérleggel állt, azonban Szakál Dániel együttese remek játékkal 30-28-ra diadalmaskodott, így a BVSC továbbra is vezeti a bajnokságot!

Ismét nyertek női röplabdázóink, ezzel matematikailag is kiharcolták a rájátszásba jutást az NB II Keleti csoportjában! Ezúttal a Hercules ellen 3-0-ra győztek a mieink. Vasárnap a DEAC vendégeként zárjuk az alapszakaszt, ahol az első helyet is kiharcolhatjuk!

Bár az úszók első idei megmérettetésén a versenyterhelésen volt még a hangsúly, az edzők nem panaszkodhatnak az eredmények miatt sem, hiszen a BVSC-Zugló vihette haza a csapatverseny első helyéért járó kupát és vándorserleget! Aztán hétvégén hosszú idő után újra nemzetközi versenyen indultak úszóink. Bernek Péter és Bohus Richárd Nizzában, míg a többiek Kaposváron értek el biztató eredményeket.

A Monor ellen játszotta első idei mérkőzését női labdarúgó együttesünk az NB II Keleti csoportjában. Sajnos az őszről elhalasztott találkozón végül riválisunk nyert hazai pályán 3-0-ra, a lányok azonban már a hétvégén javíthatnak a Gyula vendégeként.

Bár sokáig jégkorongozott, végül a családi hagyományt folytatva a vízilabdát választotta. Mindössze 16 évesen mutatkozott be az OB I-ben, ahol komoly céljai vannak. Tehetségeinket bemutató sorozatunkban Sugár Péterrel, csapatunk bekkjével beszélgettünk.

Bár a nemzetközi versenyekre egyelőre várniuk kell műugróinknak, az egy héttel ezelőtti hazai megmérettetésen remekül szerepelt Bóta Botond. Sportolónk az áprilisi, tokiói kvalifikációs világkupán harcolhatja ki a kvótát az ötkarikás játékokra.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz