Menü

BVSC Napló: Menetelő csapatok

2021. Április 12
476
BVSC Napló: Menetelő csapatok

Továbbra is megállíthatatlannak tűnnek férfi vízilabdázóink és labdarúgóink a bajnokságban. Kemény Kristóf tanítványai a Vasas legyőzésével ráadásul nagy lépést tettek a négy közé jutás felé, míg Céró Bálint együttese zsinórban 11. győzelmét zsebelte be!

Szombaton a vízilabdázókon volt a sor a bajnokságban és a férfiak remek játékkal abszolválták a Vasas elleni rangadót, ahol Kemény Kristóf együttese 10-7-re diadalmaskodott. Előtte szerdán az UVSE ellen is magabiztosan nyertek a fiúk (21-8), így jó eséllyel pályáznak a bravúrt jelentő négy közé jutásra. A nők pedig a Fradi elleni bronzcsatára, a zöld-fehérek ellen játszott 9-9-es döntetlennel hangoltak az alapszakasz utolsó fordulójában.

Tovább meneteltek férfi labdarúgóink is! Az NB III Keleti csoportjában ezúttal a Gyöngyös otthonából (2-0) hozták el a három pontot a fiúk, ami zsinórban a 11. siker volt számukra. Ez a remek sorozat itthon egyedülálló a Nemzeti Bajnokságokban, de Európa legerősebb pontvadászataiban is csak az olasz Inter tud hasonló élő szériát felmutatni. Női együttesünk Nyíregyházán kapott ki 6-2-re az NB II Keleti csoportjában.

Győztes rangadóval zárták női röplabdázóink az NB II rájátszásának felsőházát! Bár a Kispestet nem sikerült megelőzni a tabellán, de a fordulatos mérkőzés után a 3-2-es eredménynek köszönhetően pozitív élménnyel gazdagodhattak a mieink!

Megvan az első idegenbeli sikere NB II-es női kézilabdázóinknak a bajnokságban! A lányok a közvetlen rivális Egerszegi KK ellen diadalmaskodtak magabiztosan 26-18-ra! A férfiaknak nem sikerült pontot rabolniuk idegenben a Fradi ellen a Budapest I. osztályban, így riválisunk örülhetett a 28-23-as győzelemnek, de fiatal csapatunk továbbra is versenyben van a dobogóért!

Hatalmas küzdelemben maradt alul a kötöttfogású 97 kilósok válogatóversenyén Kiss Balázs, így nem küzdhet meg pályafutása utolsó olimpiájáért. Ott lesz viszont az áprilisi Európa-bajnokságon, ahol szép eredménnyel zárná le példaértékű karrierjét. Klasszisunkkal beszélgettünk!

A sikertelen olimpiai kvalifikáció sok álmatlan éjszakát okozott tehetséges párbajtőrözőnknek, Andrásfi Tibornak, aki azért már tud előre is tekinteni. Sportolónkat kérdeztük a kazanyi világkupáról és már a következő céljairól is!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz