Menü

BVSC Napló: Menetelő csapatok

2020. November 30
671
BVSC Napló: Menetelő csapatok

A női vízilabdázók a dobogón zárták az őszi szezont a bajnokságban, de a férfiak is az élmezőnyhöz tartoznak, míg a labdarúgók a dobogóért harcolnak. A BVSC Naplóból kiderül, hogy még melyik szakosztályunk szállította a sikereket a múlt héten.

A Fradi ellen zárult a bő egyhetes, három rangadót is tartalmazó időszak női vízilabdázóinknál. Petrovics Mátyás csapata szenzációs játékkal győzte le riválisát 12-8-ra, köszönhetően a remek kezdésnek is, így a dobogón telelnek a mieink. A férfiak a Debrecen elleni 18-8-as magabiztos hazai sikerrel hangoltak a barcelonai Eurokupa-selejtezőre.

Parádés második félidei játékának köszönhetően magabiztosan nyert a BVSC-Zugló otthon a Salgótarján ellen a labdarúgó NB III Keleti csoportjának első tavaszi fordulójában. A mieink 5-1-re győzték le az SBTC-t! Előtte az elhalasztott DVSC II elleni meccset pótoltuk a héten, ahol idegenben is begyűjtötték Céró Bálint tanítványai a három pontot, így remekül zárták a bajnokság első felét.

Ezen a hétvégén a felnőtt párbajtőrözők, valamint a kadet és junior kardozók számára rendeztek Magyar Kupa fordulókat. Vívóink 3 arany-, 1 ezüst- és 4 bronzéremmel zárták a versenyeket!

Múlt héten rendezték az Európai Hulladékcsökkentési Hetet, amelyhez a BVSC-Zugló is csatlakozott. Sportolóinkat is megkérdeztük, hogy az ő életükben hogyan nyilvánul meg a hulladékcsökkentés.

Életének 77. évében elhunyt Erdős Márton, Európa-bajnoki negyedik helyezett birkózó, szakosztályunk korábbi kiváló edzője. A Zuglói Hősök aktuális részében rá emlékeztek tanítványai.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz