Menü

BVSC Napló: Megújult arculat

2020. Július 27
988
BVSC Napló: Megújult arculat

Tartalmas hét volt az előző klubunk életében, hiszen tisztújítás, logóváltás és székházátadás mellett már versenyek is voltak sportolóink számára. A hétvégén úszóink, strandröplabdázóink és férfi vízilabdázóink is szép eredményeket értek el!

Csütörtökön tartották a BVSC-Zugló éves küldöttgyűlését, ahol öt évre választották meg az elnökséget és elfogadták a klub új logóját, majd Szatmáry Kristóf elnök, a média képviselőinek jelenlétében adta át az új székházat.

Egy-egy győzelem, döntetlen és vereség. Ez volt férfi vízilabda csapatunk mérlege a Magyar Kupa kaposvári 1. fordulójában. A BVSC így csoportmásodikként került a következő körbe, ahol a hétvégén Tatabányán ugrik majd vízbe.

Hosszú szünet után rendeztek versenyt az úszók számára. Péntektől vasárnapig a Széchy Tamás Uszoda megtelt élettel a Négy Nemzet Úszóversenyen, ahol Burián Katalin két számban is győzött, de Németh Nándor is többször dobogóra állhatott.

Az időjárási körülmények sem fogtak ki a Báder Júlia, Botyánszki Fanni kettősön. Tehetséges strandröplabdázóink a rossz idő ellenére is szép eredményt értek el a Kispest Openen, ahol bronzérmet nyertek az U16-os mezőnyben.

Folytattuk úszócsoportjainkat bemutató sorozatunkat. Ezúttal Lakatos Rolanddal beszélgettünk, aki edzőtársával, Boldizsár Valterral már az országos bajnokságra készíti fel utánpótlásunkat.

Eredetileg zongoraművész szeretett volna lenni, végül a vívás mellett döntött. Meg is lett a jutalma, hiszen ő a magyar sport első női olimpiai aranyérmese. A Zuglói Hősökben ezúttal a kiváló tőröző, Elek Ilona életútját mutattuk be.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz