Menü

BVSC Napló: Meccsdömping csapatainknál

2019. Szeptember 30
1599
BVSC Napló: Meccsdömping csapatainknál

Egyre jobban érződik, hogy elkezdődött a szezon, hiszen sűrű hetük volt csapatainknak. A kézilabdázók, röplabdázók és női vízilabdázók örülhettek, míg férfi labdarúgóink és vízilabdázóink pontokat veszítettek a bajnokságban.

Szombaton női vízilabdázóink számára is elrajtolt a bajnokság. Petrovics Mátyás együttese a Szeged elleni magabiztos győzelemmel kezdte a szezont. A férfiak sajnos ezúttal nem örülhettek, mert Kaposváron első vereségüket szenvedték el Szűcs Levente tanítványai.

A labdarúgók szerdán továbbjutottak a Budapest Kupa 2. fordulójából, ahol utánpótlás játékosaink is remekül játszottak. A hétvégén viszont megtorpant a gárda és az Ikarus BSE vendégeként 2-2-es döntetlent játszottak a bajnokságban, így visszacsúsztak a második helyre a tabellán, igaz a Csepel egy meccsel többet játszott.

A kézilabdázók remek hetet zártak. Felnőtt női és férfi, valamint ifjúsági fiú csapatunk otthon, míg a serdülő fiúk idegenben diadalmaskodtak. A röplabdázóknál serdülő lányaink a hazai forduló során két győzelemmel kezdték az Országos 1. osztályú bajnokságot.

Junior-világ- és Európa-bajnok birkózónk, Takács István a Junior Kötöttfogású Magyar Bajnokságon sem talált legyőzőre, ahol Füle Andor is felállhatott a dobogóra, ő harmadik lett. A vívóknál is érmekkel jeleskedett az utánpótlás a szezon első válogatóversenyén.

Aki az elmúlt hét interjúira kíváncsi, nekik is örömhírrel szolgálhatunk, mert ezúttal is több emberrel közöltünk beszélgetést honlapunkon. Nagy Péterrel többek között úszóink őszi versenyeiről, Barta Luca világbajnoki ezüstérmes öttusázóval pedig a BVSC-vel való kapcsolatáról is beszélgettünk. Továbbá folytattuk karate utánpótlásunk bemutatását is.

Augusztus végén elindítottuk a „Zuglói Hősök” c. korábbi bajnokaink életét felelevenítő sorozatunkat, amelyet ezúttal Bóbis Gyula olimpiai bajnok birkózóval folytattunk.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz