Menü

BVSC Napló: Lehengerlő csapatok

2020. Október 19
667
BVSC Napló: Lehengerlő csapatok

Csupa örömhírről számolhatunk be a múlt hét kapcsán, hiszen vízilabdázóinknál a férfiak két, míg a nők egy fontos meccset nyertek meg. Továbbra is hibátlanok röplabdázóink, míg a labdarúgók és a férfi kézilabdázók is újra győztesen hagyták el a pályát.

Remekül zárultak a fővárosi rangadók vízilabdázóink számára a hétvégén, hiszen a férfiak az UVSE, míg a nők a III. Kerületi TVE otthonából vitték el a három pontot magabiztos játékkal. Ráadásul a férfiak szerdán Egerben is nyertek magabiztos játékkal!

Fordulatos és gólgazdag mérkőzésen nyertek labdarúgóink vasárnap a Sajóbábony vendégeként az NB III Keleti csoportjának 14. fordulójában. Gabala Krisztián tanítványai Kelemen Patrik és Hrepka Ádám duplájával 4-2-re diadalmaskodtak. Így a csapat gyorsan visszatért a győzelem útjára a szerdai, füzesgyarmati vereség után.

Női kézilabdázóink az NB II-ben a százszázalékos DKKA U22-es csapata ellen léptek pályára idegenben. Sajnos nem sikerült megszorongatni riválisunkat, így 37-27 lett a végeredmény a Dunaújvárosnak. A férfiak viszont nyertek a KISTEXT SKFT II vendégeként 31-26-ra, ráadásul mivel a Budapest Honvédtól 8 pontot levontak, így csapatunk a tabella második helyére ugrott.

Továbbra is hibátlanok női röplabdázóink az NB II Keleti csoportjában! Daróczi Gergely együttese ezúttal hazai pályán múlta felül a Gödöllőt 3-1-re.

A Nemzetközi Úszóliga (ISL) idei szezonjában Burián Katalin képviseli a BVSC-s színeket. Sportolónk az olasz Aqua Centurions csapatát erősíti majd. Vele beszélgettünk a következő hetek megmérettetéséről, amelyet a Duna Arénában „buborékban” rendeznek.

Nem a szokványos mederben bonyolították le a pályakerékpáros U23-as Európa-bajnokságot, ugyanis a helyszínen többször is módosították a programot. Csengői Bálint ennek ellenére egyéni csúcsot ért el az 1000 méteres állórajtos egyéni időfutamban.

Két helyszínen, de hasonló sikerekkel zárták a vidéki versenyeket úszóink. A Miskolcon és Hódmezővásárhelyen rendezett megmérettetéseken 61 arany-, 48 ezüst- és 52 bronzérmet szereztek sportolóink, az edzők pedig a mutatott teljesítménnyel is elégedettek lehettek.

Birkózóink is szállították az érmeket és az értékes helyezéseket a Toma Ferenc Emlékversenyről. Kötött- és szabadfogásban összesen 1 arany-, 2 ezüst- és 2 bronzérmet gyűjtöttek be a mieink.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz