BVSC Napló: Lassan induló szezon

BVSC Napló: Lassan induló szezon

Miközben a strandröplabdázóknál zajlanak az országos bajnokság fordulói, addig paraasztaliteniszezőink integrált versenyen vettek részt. Bár női vízilabdázóinknak még várniuk kell a rajtra, de már összeállt a keret. Minden további a BVSC Naplóban!

Az első versenyhétvégén az U16-os mezőnyben nyert aranyéremmel kezdődött az idei strandröplabda szezon Báder Júlia és Botyánszki Fanni számára. A lányok a múlt hétvégén az U20-asok között is remekül szerepeltek és egészen az elődöntőig jutottak.

Kialakult női vízilabdázóink kerete a következő szezonra. Nagy örömünkre Takács Orsolya vállal még egy évet, míg Gémes Alexa és az utánpótláskorú Dobos Csenge csatlakozik a csapathoz. Az is eldőlt, hogy július 27-én a Magyar Kupával kezdődik az idény.

Győrben volt háromnapos összetartása a paraasztalitenisz-válogatottnak. Zárásként pedig egy integrált versenyen vettek részt a sportolók, köztük BVSC-s asztaliteniszezőink, Csonka András és Pálos Péter is.

Folyamatosan zajlanak a nyári táborok egyesületünknél. Az utánpótlás birkózók és karatésok is értékes heteken vannak túl.

Pályafutása alatt itthon csak a BVSC-ben játszott. 1976-ban érte el legnagyobb sikerét, amikor Montrealban olimpiai bajnok lett. Úszóként kezdte, de vízilabdázóként teljesedett ki pályafutása. A Zuglói Hősökben ezúttal Horkai Györggyel ismerkedünk meg.

Utolsó fázisához érkezett a BVSC-Zugló logópályázata. A beérkezett több mint 100 pályamű közül az egyesület elnöksége négyet választott ki. Ezekre keddtől péntekig bárki szavazhat majd honlapunkon keresztül.

Gém Zoltán sportolóként, sportvezetőként, zeneszerzőként és üzletemberként is sikeres volt. Így nem véletlen, hogy zsúfolásig megtelt a BVSC-Zugló strandja, ahol a június 5-én elhunyt BVSC-s ikonra emlékeztek.

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay