Menü

BVSC Napló: Hibátlan röplabdázók és vízilabdázók

2020. Október 26
701
BVSC Napló: Hibátlan röplabdázók és vízilabdázók

Továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll a bajnokságban női röplabda és vízilabda együttesünk. Közben utánpótlás úszóink, birkózóink és vívóink is szállították az érmeket a versenyekről. Minden további a BVSC Naplóban!

Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnökének és Horváth Csaba, Zugló polgármesterének a részvételével adták át szerdán az egyesület új napelem rendszerét. Ez egy fontos lépés azon az úton, amelyet kitűztünk, hogy a legzöldebb klub legyen a BVSC.

Ötödik mérkőzését is megnyerte a BVSC-Zugló a női vízilabda OB I-ben. Petrovics Mátyás tanítványai ezúttal a ZF-Eger ellen diadalmaskodtak hazai medencében 12-9-re.

Vereséggel hangolódtak labdarúgóink a szerdai MOL Magyar Kupa mérkőzésre. Bár a félidőben még a BVSC vezetett, végül a vendég Kisvárda II kihasználta két lehetőségét és fordított, így 2-1-re megnyerte a találkozót az NB III Keleti csoportjának 15. fordulójában. Női csapatunk is vereséget szenvedett hazai pályán az NB II Keleti csoportjában. A lányok a Nyíregyházától kaptak ki 5-2-re.

Második győzelmét is megszerezte női kézilabda együttesünk az NB II-ben! A lányok az Egerszegi KK-t múlták felül hazai pályán 30-25-re. Remekül indult a szezon az ifjúsági korosztályok számára a kézilabdázóknál. A női és férfi együttes is a második helyen áll a II. osztály Nyugati csoportjában.

Őrzi hibátlan formáját női röplabda csapatunk! A DEAC Junior együttesét múlták felül idegenben a mieink 3-0-ra, pedig sérülés és betegség miatt több hiányzója is volt Daróczi Gergelynek. Jó hír továbbá szakosztályunknál, hogy három játékosunk is az U15-ös válogatottal készül a héten a jövő évi hazai rendezésű korosztályos Európa-bajnokságra!

A járványhelyzet miatt október végéig kellett az úszóknak várniuk az idei év első országos bajnokságára. A hétvégén a hosszútávúszó medencés ob-t rendezték Debrecenben, ahol utánpótlásunk két ezüst- és egy bronzérmet is begyűjtött.

Az UTE vívótermében rendezték a junior és kadet kardozók második Magyar Kupa fordulóját. A két héttel ezelőtti versenyhez hasonlóan, ismét örülhettünk BVSC-s aranyéremnek, Szűcs Luca ezúttal sem talált legyőzőre.

Jól szerepeltek birkózóink a Pest megyei régiós Diák I. Szabadfogású versenyen. Dömény Levente a 42 kilósok között, míg Kelemen Sebestyén 63 kg-ban lett bronzérmes, de további értékes helyezéseket is szereztek a mieink.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz