BVSC Napló: Hazai sikerek

BVSC Napló: Hazai sikerek

Felnőtt csapataink megnyerték hazai meccseiket a hétvégén, így kézilabdában, labdarúgásban, röplabdában és vízilabdában is volt miért örülnünk. Úszóink pedig a klubunk által rendezett V. Diapolo Őszi Kupáról szállítottak szép eredményeket.

A férfi vízilabdázók duplán is vízbe ugrottak a múlt héten. Előbb szerdán a Miskolc otthonából hozták el a három pontot Szűcs Levente tanítványai (11-8) majd két nappal később otthon a Kaposvárt is magabiztosan győzték le a mieink (18-7). A nők a listavezető Dunaújvárost csak megszorongatni tudták idegenben, így annak az összecsapásnak 11-9-es vereség lett a vége.

Újra nyertek hazai pályán labdarúgóink az NB III Keleti csoportjának 19. fordulójában. A csapat ezúttal a Tiszafüredet győzte le 2-1-re Balázs Bálint és Kelemen Patrik góljaival. A nőknek az NB II Keleti csoportjában nem sikerült ezúttal a pontszerzés, a Kazincbarcika 3-1-re megnyerte az a találkozót.

Három hét szünet után lépett ismét pályára női röplabda csapatunk a bajnokságban. Az NB II Keleti csoportjában magabiztos játékkal sikerült 3:0-ra felülmúlni hazai pályán a forduló előtt hozzánk hasonlóan veretlen DEAC gárdáját.

Nem sikerült a bravúr a női kézilabda NB II-ben csapatunknak. A Veszprém Pannon SE vendégeként 31-23-ra kaptak ki a mieink. A férfiak viszont továbbra is a dobogós helyekért küzdenek a Budapest I. osztályban, miután otthon 27-26-ra legyőzték a MAFC-ot. Szakosztályunk tobb korosztályban is toborzót hirdetett, így aki a BVSC-ben remek körülmények között szeretne kézilabdázni, annak egy jó lehetőség, hogy csatlakozzon egyesületünkhöz!

Egy héttel ezelőtt a serdülő és ifi korosztály versenyzett, ezúttal azonban minden úszócsoportunk megmérettette magát. Sportolóink jó teljesítményekkel és rengeteg éremmel zárták az V. Diapolo Őszi Kupát a Szőnyi úton.

Idén november 21-29. között rendezik meg az Európai Hulladékcsökkentési Hetet, amelyhez klubunk is csatlakozott. A BVSC-Zuglónál fontosnak tartjuk a környezettudatosságot fejlesztéseink és a mindennapok során is.

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay