Menü

BVSC Napló: Győztes folytatás

2021. Január 18
530
BVSC Napló: Győztes folytatás

Férfi vízilabdázóink játszották csapataink közül a 2021-es esztendő első tétmérkőzését. Szűcs Levente tanítványai magabiztosan nyertek otthon a Pécs ellen. Mutatjuk még a további híreinket a BVSC Naplóban a múlt hétről!

Férfi vízilabdázóink remekül kezdték a 2021-es esztendőt, hiszen végig vezetve 13-8-ra legyőzték otthon a Pécs együttesét. Vasárnap tv-s meccsen, a listavezető Szolnok látogat majd a Szőnyi útra!

Két játékosunk is bekerült az olimpiai kvalifikációs selejtezőre készülő női vízilabda-válogatott keretébe! A tavalyi Európa-bajnokságon bronzérmes Gyöngyössy Anikó és Leimeter Dóra is segíthet az együttesen, hogy kiharcolja a tokiói részvételt, amelyhez döntőbe kell jutni a trieszti tornán.

A bajnoki szünet után utánpótlás vízilabdázóink számára is folytatódott a szezon. Ennek kapcsán megnéztük, hogy áll jelenleg a BVSC-Zugló a fiú és lány korosztályos bajnokságokban. A körkép mindenképp biztató!

Női röplabdázóink hétből hét meccset megnyerve hibátlan teljesítménnyel vezetik csoportjukat az NB II-ben! Az őszi szezon értékelésénél könnyű helyzetben vagyunk, mégis kicsit elevenítsük fel a szép sikereket, amelyeket Daróczi Gergely együttese elért! Miközben felnőtt együttesünk szépen halad céljai felé, addig a szakosztály új csarnokának építése is jó ütemben halad, amely a tervek szerint áprilisra készülhet el.

Már beszámoltunk korábban ifjúsági kézilabdázóink remekléséről a korosztályos bajnokságban, ezúttal pedig a felnőtt női csapat őszére tekintettünk vissza. Az együttes magját ifi játékosaink adják, így újoncként meg kellett szokniuk a lányoknak az NB II ritmusát.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz