Menü

BVSC Napló: Folytatták a jó sorozatukat röplabdázóink

2021. Február 22
540
BVSC Napló: Folytatták a jó sorozatukat röplabdázóink

Sűrű hetünk volt, ahol az olimpiára készülő úszóink és vívóink is versenyeztek, míg csapataink közül a női röplabdázók és vízilabdázók is örülhettek. Továbbá fontos fejlesztéssel bővült a BVSC-Zugló sporttelepe. Mutatjuk a BVSC Naplóban, mi történt még!

Két játékosunk is bekerült a szerbek elleni keretbe a férfi vízilabda-válogatottban! Gyárfás Tamás ráadásul remekül játszott és három gólt lőtt, míg Pásztor Mátyás kiváló születésnapi ajándékot kapott a válogatott szerepléssel. Végül a szerbek örülhettek a 13-10-es győzelemnek.

Szombaton közleményben jelezte vízilabda szakosztályunk, hogy a mai naptól már nem Szűcs Levente irányítja a felnőtt férfi csapatot, amelynek kispadjára Kemény Kristóf ülhet le megbízott vezetőedzőként. Szűcs Leventének ezúton is köszönjük a munkáját!

Újabb győzelmet könyvelhettek el női vízilabdázóink! Ezúttal Tatabányán nyertek magabiztosan Petrovics Mátyás tanítványai 13-5-re.

Szettveszteség nélküli győzelemmel kezdték női röplabdázóink az NB II-ben a felsőházi rájátszást! A Keleti csoportban hazai pályán 3-0-ra sikerült diadalmaskodni a Kecskemét ellen. Ezen a héten már a Szeged vendégeként lépnek pályára a mieink.

A félidőben még vezetett egy góllal csapatunk a Balatonboglár vendégeként a női kézilabda NB II-ben, azonban végül nem sikerült kiharcolni a győzelmet. A hazaiak örülhettek a 26-25-ös sikernek.

Remekül sikerült a Magyar Kupa 5. fordulója kardozóink számára, ugyanis női egyéniben Pusztai Liza nyert, míg Szűcs Luca bronzérmes lett. Csapatban pedig szintén a BVSC hozhatta el az aranyérmet, ahol Márton Anna is bemutatkozott klubunk színeiben!

Kétnapos felkészülési versenyen vehettek részt úszóink a múlt hét közepén. A nőknél és a férfiaknál is szép eredményeket értek el BVSC-s úszóink a Tüske Uszodában rendezett viadalon.

Hosszú idő után versenyzett újra Kiss Balázs, világbajnok birkózónk pedig jó formát mutatott a válogatóversenyen, azonban egy sérülés megakadályozta abban, hogy elérje célját és a legjobb magyarként zárjon a 97 kilósok között. Vele beszélgettünk!

Hajdúnánáson rendezték a XI. Hódos Imre Kupát, ahonnan fiatal karatésaink jó eredményekkel térhettek haza. Sportolóink 1 arany-, 3 ezüst- és 1 bronzérmet szereztek. Szomorú hír is érkezett azonban a szakosztályhoz a múlt héten. A BVSC-Zugló Karate Szakosztályának az egyik legidősebb aktív sportolója, dr. Kovács József ugyanis 73. évében elhunyt.

Folyamatosan beszámoltunk honlapunkon az elmúlt másfél évben a BVSC-Zugló sporttelepének újabb zöldberuházásáról, a környezetbarát hőellátó rendszer kiépítéséről, amelyet csütörtökön ünnepélyes keretek között is átadtak.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz