Menü

BVSC Napló: Felemásan indult a Rangadók hete

2019. November 11
1379
BVSC Napló: Felemásan indult a Rangadók hete

A hétvégén csapatsportágaink kerültek főszerepbe, ugyanis ahogy beharangoztuk, a Rangadók hete következett számukra. Az egyéni sportágak közül a pályakerékpározók számára folytatódott a világkupa. Többek között ezekről is beszámolunk a BVSC Naplóban.

Felnőtt labdarúgóink két győzelemmel (Unione FC és Közterület SK), 11 rúgott és 0 kapott góllal zárták az elmúlt hetet. Ennek is köszönhető, no meg a Csepel botlásának, hogy Gabala Krisztián tanítványai átvették a vezetést a bajnokságban.

A kézilabdázóknál felnőtt női és férfi együttesünk is idegenben lépett pályára. A két rangadó közül viszont csak a lányok örülhettek győzelemnek, azonban a fiúk is csupán egy góllal maradtak alul. Ifjúsági gárdáink azonban magabiztos sikereket arattak.

Női vízilabdázóink túl vannak sűrű hetük első állomásán, hiszen hét nap alatt három bajnoki vár Petrovics Mátyás együttesére. A bajnoki címvédő UVSE-t csak három negyeden keresztül sikerült megszorongatni, így ellenfelünk 11-6-ra nyert hazai környezetben.

Az NB II-ben érdekelt női röplabdázóink az egy héttel korábbi vereség után ismét nyertek a bajnokságban, méghozzá a DEAC vendégeként 3-1-re. Vasárnap viszont rájuk is komoly rangadó vár hazai pályán, a Kispest ellen.

Folytatódott a pályakerékpározók számára a glasgow-i állomással a világkupa-sorozat. Borissza Johanna a 17. helyen végzett a scratch döntőben élete első világkupáján, míg Filutás Viktor omniumban zárt a 21. pozícióban.

Ezúttal a junior világkupán ezüstérmes kardozónk, Szűcs Luca, valamint a karatésok junior-világbajnokságán 5. helyezett Béres Botond mesélt youtube-csatornánknak a közelmúlt versenyeiről és a következő időszak kihívásairól. Míg kötöttfogású birkózónk, Papp Bertalan honlapunknak beszélt jövőjéről.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz