Menü

BVSC Napló: Felemás hét

2021. Április 19
434
BVSC Napló: Felemás hét

Örömben és bánatban is volt részük csapatainknak a hétvégén. Férfi vízilabdázóinkat csupán egy hajszál választja el az elődöntőtől, míg a férfi kézilabdázók továbbra is harcban vannak a dobogóért.

Újabb két meccset nyertek férfi vízilabdázóink, így pedig már csak egy hajszál választja el a mieinket a bajnoki elődöntőtől. Kemény Kristóf tanítványai előbb a Miskolc ellen 21-12-re nyertek, majd a Debrecen vendégeként 20-13-ra.

Női vízilabdázóink ki-ki meccsen 7-7-es döntetlent játszottak otthon a Fradi ellen a bronzcsata első felvonásán, az ötméteresek után azonban sajnos a zöld-fehérek örülhettek. Szerdán a Népligetben az egyenlítés a cél a párharcban!

Felemás hetet zártak labdarúgóink. Előbb szerdán hazai pályán 1-0-ra legyőztük a Jászberényt az ezüstéremért rendezett rangadón, ezzel 12 győzelemre duzzadt a sorozatunk. Majd hétvégén a DVTK II vendégeként ért véget ez a remek széria egy 1-0-s vereséggel.

Továbbra is harcban vannak a dobogóért férfi kézilabdázóink. A BVSC otthon nyert 37-30-ra a RÉV II-BOB ellen, így továbbra is a harmadik helyen állunk a Budapest I. osztályban.

Fontos hétvége várt az utánpótlás röplabdázókra, ugyanis csapataink nagy lépést tettek az országos döntőbe jutás felé. Így akár mindhárom korosztályban ott lehet a fináléban a BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz