Menü

BVSC Napló: Előre tekintenek sportolóink

2020. Április 20
952
BVSC Napló: Előre tekintenek sportolóink

Az elmúlt héten is igyekeztük figyelemmel követni szakosztályainkat. Így kiderült az is, hogy Szűcs Luca vb-éremre hajt, míg Lovassy Krisztián szeretné folytatni még pályafutását. Minden további a BVSC Naplóban!

A jelenlegi járványhelyzetben klubunk is fontosnak tartja, hogy segítsen az embereken. Ezért a BVSC-Zugló elnöke, Szatmáry Kristóf meglátogatta az egyik zuglói idősek otthonát egyesületünk adományával.

Vívóink a közös edzések hiányában otthoni erőnléti gyakorlatokkal igyekeznek minél jobb formába kerülni a szezon folytatására. Nincs ezzel másképpen junior Európa-bajnok kardozónk, Szűcs Luca sem, aki már nagyon várja, hogy újra a páston lehessen.

Bár nem sikerült Lovassy Krisztián számára az olimpiai kvalifikáció omniumban, de kerékpározónk már a scratch és pontverseny mellett három számban tartozik a világ élvonalához. Év végén válaszút elé érkezik, de bízik benne, hogy folytathatja pályafutását.

Nagyjából másfél hónapja játszotta utolsó bajnoki mérkőzését férfi vízilabda együttesünk. Bár egyelőre nem törölték az idei szezont, de Szűcs Levente vezetőedzőnk szerint nincs sok esély a folytatásra.

Minden sportolónk várja már, hogy újra a szokásos körülmények között folytatódjanak az edzéseik, nincsenek ezzel másként vízilabdázóink sem. A Budapest Fiú 2007-es csapat edzőjét, Pecz Gábort kérdeztük, hogy ők miként élik meg a jelenlegi helyzetet.

Balog Beáta edzőként már több éve dolgozik a BVSC-nél, de télen már játékosként is pályára lépett klubunk színeiben. Mivel az ifi és felnőtt női, valamint férfi kézilabda együttes is hozzá tartozik, így két részben foglalkozunk a csapataival. Elsőként a hölgyeket mutattuk be.

Ahogy korábban jeleztük, a röplabdázóknál is véget ért az idei bajnokság, de az U13-as korosztály még reménykedhet a szeptemberi folytatásban. A csapat edzőjével, korábbi játékosunkkal, Lengyel Ildikóval beszélgettünk többek között céljaikról is, majd Kása Enikő együtteseit mutattuk be a múlt héten.

A labdarúgóknál az U12-U13-as korosztállyal két felnőtt játékosunk is foglalkozik. Előbb az U12-esek edzőjét, Korozmán Norbertet faggattuk, aki hamar beleszeretett az edzősködésbe, majd a felnőtt együttes alapemberét, Balogh Bélát, valamint Csapó Mátyást kérdeztük többek között céljaikról is.

Folytattuk „Legendás mérkőzések” sorozatunkat, amelynek legújabb részében 1995 őszének végére utazunk vissza az időben. Labdarúgóink már őszi bajnokként várhatták a Fehérvár elleni vendégjátékot…

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz