Menü

BVSC Napló: Egyéni és csapatsikerek

2019. Október 21
1520
BVSC Napló: Egyéni és csapatsikerek

Sűrű hét van mögöttünk, hiszen csapatsportágainkban már javában zajlanak a bajnokságok. Nagy örömünkre BVSC-s együtteseink kiválóan szerepelnek. Egyéniben pályakerékpározóink Európa-bajnokságon, míg úszóink az ISL amerikai állomásán voltak érdekeltek.

Női vízilabdázóink túlvannak a szezon első rangadóján. Az Eger elleni meccs végjátéka nagyon izgalmasan alakult, de végül Petrovics Mátyás tanítványai örülhettek a 10-9-es győzelemnek.

Röplabdában a múlt heti NB II-es bemutatkozást követően hazai közönség előtt is debütált női együttesünk. Bár az első szettben ránk ijesztett a vendég Miskolc, de a továbbiakban már Daróczi Gergely gárdája irányított és 3-1-re diadalmaskodott.

Kézilabdázóinktól már megszokhattuk, hogy szállítják hétről-hétre a győzelmeket. A férfi Budapest II. osztályban az újabb sikerrel a BVSC átvette a vezetést a tabellán, de a nők, valamint ifjúsági együtteseink is jól állnak a bajnokságban.

Felnőtt labdarúgóink folytatták remek sorozatukat és továbbra is kapott gól nélkül állnak hazai pályán a BLSZ I. osztályában. Ráadásul a Fővárosi Vízművek elleni 3-0-s diadal azt jelenti, hogy tapad az együttes a jelenleg éllovas Csepelre.

Kerékpározóink közül hárman is szerepeltek a 4 fős magyar válogatottban a hollandiai pálya Európa-bajnokságon. Filutás Viktor új országos csúcsot ért el 4000 méteren, 4:26.645-ös idővel!

Úszóink sem pihentek, négyen ugyanis az International Swimming League amerikai állomásán szerepeltek. Bernek Péter csapata végzett az első helyen. A hétvégén pedig már a Duna Arénában láthatjuk sportolóinkat.

Egyéni sportágban utánpótlásunk is remekelt. Asztaliteniszezőink a szezon első vidéki ranglistaversenyéről szállították az érmeket, továbbá folytatódott karate szakosztályunk fiatal tehetségeit bemutató sorozatunk.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz