Menü

BVSC Napló: Egyéni érmek

2019. Szeptember 02
1675
BVSC Napló: Egyéni érmek

Ez a hét sem kezdődhet BVSC Napló nélkül. Biztos sokak számára telt sűrűn a nyár utolsó hete, de van egy jó hírünk, amennyiben valaki lemaradt volna BVSC-s sportolóink eredményeiről, most bepótolhatja a lemaradását.

Az elmúlt héten pályakerékpárosaink kiváló nemzetközi eredményeket szállítottak. Filutás Viktor és Lovassy Krisztián is értékes világranglista pontokkal, valamint érmekkel gazdagodott a Grand Prix Presov és Grand Prix Panevezys CL1-es kategóriájú pályaversenyeken. Így mindketten a Top20-ba kerültek a világranglistán.

Érmekkel és nagyszerű eredményekkel zárták asztaliteniszezőink a BVSC-Zugló Sportiskola őszi évadnyitó utánpótlás ranglistaversenyét. Az összesített pontversenyt klubunk nyerte, köszönhetően többek között az aranyérmes Zaccomer Zétény szereplésének is.

Labdarúgóink továbbra is hibátlan mérleggel állnak a BLSZ I. osztályában a tabella élmezőnyében, csupán rosszabb gólkülönbséggel lemaradva a Csepel mögött. Ezúttal az 1908 SZAC Budapest együttesét győzték le Gabala Krisztián tanítványai 2-0-ra látványos játékkal. Jó hír, hogy U19-es csapatunk számára idegenbeli sikerrel indult a bajnokság.

Férfi vízilabdázóink is megkezdték a szezont a Magyar Kupa selejtezőjével. Szűcs Leventéék az AVUS legyőzése (12-9) után döntetlent játszottak a házigazda Szentessel (7-7), az UVSE-től viszont vereséget szenvedtek (5-9), így nem jutottak be a negyeddöntőbe.

Női kézilabdázóink még a bajnoki rajt előtt állnak, de már szép sikert értek el azzal, hogy ezüstérmet nyertek a 8. Fábián Ferenc Emléktornán, ami a csapatnak az első felnőtt kupája volt.

A héten sem maradtunk interjúk nélkül: Daróczi Gergely a szezon előtti várakozásairól mesélt, míg Doroszlai Vanda elárulta, hogy milyen kettős szerepkörben várja az új idényt. Továbbá folytattuk utánpótlás karatésainkkal foglalkozó, valamint elkezdtük kézilabda együtteseinket bemutató sorozatunkat.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz