Menü

BVSC Napló: Eb-érem

2021. Április 26
386
BVSC Napló: Eb-érem

Sűrű hét van mögöttünk, ahol volt okunk örülni és szomorkodni is, de szerencsére előbbiből volt több. Ezek közül is kimagaslott Kiss Balázs szenzációs Európa-bajnoki ezüstérme, de mutatjuk a BVSC Naplóban, hogy mi történt még klubunk háza táján!

Hétfőn hazaért a kötöttfogású birkózó-válogatott a sikeres varsói Európa-bajnokságról, ahol mint ismert, Kiss Balázs ezüstérmet szerzett. Tekintsünk vissza sportolónk lenyűgöző menetelésére!

Férfi labdarúgóink 1-0-s hátrányból fordítani tudtak, azonban a DVSC II a végén szabadrúgásból egyenlített, így a 2-2-es döntetlennel ezúttal egy pontot gyűjtöttünk az NB III Keleti csoportjában. Női csapatunk hosszú idő után nyert. Steer Ferenc tanítványai a Cigánd vendégeként diadalmaskodtak 8-2-re.

Nagy csatában maradtak le női vízilabdázóink a bronzéremről a bajnokságban. A két győzelemig tartó párharc második meccsén 12-9-re nyert a Fradi, így a zöld-fehéreké lett a harmadik hely, a mieink pedig a negyedikek lettek a bajnokságban.

Bravúros győzelmet arattak férfi kézilabdázóink a Budapest I. osztályban a dobogóért vívott rangadón a MAFC vendégeként! A félidőben még négygólos hátrányban voltunk, de végül sikerült nyernünk 29-28-ra! A nők az NB II dél-nyugati csoportjában magabiztos, 30-19-es diadalt arattak a Tolna KC ellen.

Jól sikerült Bernek Péter és Bohus Richárd számára a kétnapos Helsinki Swim Meet verseny, amelyen válogatott színekben indultak úszóink. A viadalon 4 arany-, 3 ezüst- és 3 bronzérmet szereztek sportolóink.

Ezúttal a vívók múltját elevenítettük fel „110 éves sztorik” című sorozatunkban. A szakosztály hamar szép sikereket ért el, de az aranykor a 70-es évekhez köthető. Azonban szerencsére a jelenben is van minek örülnünk!

Előzetes információk alapján, várhatóan 4 millió beoltottnál az uszodákat is újra nyitják, így reményeink szerint az úszásoktatást is folytatni tudjuk a BVSC-Zuglónál. A folytatással kapcsolatos részletekről itt írtunk.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz