Menü

BVSC Napló: Csapatsikerek

2019. Augusztus 26
1690
BVSC Napló: Csapatsikerek

Folytatjuk múlt héten elkezdett sorozatunkat, amelyben igyekszünk összefoglalni az elmúlt hét BVSC-s történéseit. Így aki esetleg lemaradt volna sportolóink eredményeiről, itt megtalálja azokat. A BVSC Napló új részében főszerepben: csapatsportágaink!

A nyár vége azt is jelenti, hogy csapataink számára lassan megkezdődnek vagy éppen már megkezdődtek a bajokságok. Utóbbi cipőben járnak felnőtt labdarúgóink, akik két forduló után két győzelemnél járnak, ráadásul a Budafok II vendégeként diadalmaskodtak könnyedén 6-1-re.

Férfi vízilabdázóink első felkészülési tornájukat játszották a hétvégén, ahol a villámlás közbeszólt, hogy akár még jobb eredményt érjenek el, de így is egy értékes második hellyel térhettek haza Tatabányáról. Szűcs Levente vezetőedzőnk a héten egy interjúban beszélt nekünk elvárásairól és terveiről, hiszen hétvégén a Magyar Kupa selejtezőivel megkezdődik számukra a szezon. Nem csupán a felnőttek, hanem az utánpótlás is jól hangolt az idényre. A 2007-es fiúk aranyéremmel távoztak a szentesi felkészülési tornáról.

Kézilabdázóinknak még pár hetet várniuk kell a bajnokság első fordulójára, de nem tétlenkednek addig sem utánpótláscsapataink. A serdülő lányok a Cell-cup megnyerése után ezúttal a X. Nyári Kézilabda Fesztiválon szereztek értékes ezüstérmet egy korosztállyal feljebb. Ifi fiúink is erős mezőnyben zártak a második helyen.

Röplabdában egyelőre felkészülési torna még nem volt, így edzőtáborral töltötték a hetet a lányok, valamint a hazai rendezésű Európa-bajnokságra is kilátogattak.

Egyéni sportolóink közül Böhm Sebestyénért a budapesti junior úszó-világbajnokságon szurkolhattunk. A 4x100 méteres vegyes váltóval a negyedik lett, míg 50 és 100 mellen bejutott a középdöntőbe, ahol a 11., illetve a 14. helyen zárt.

A héten sem maradtunk interjúk nélkül, hiszen Takács István junior-világbajnok birkózónk miután hazaért a tallini világversenyről, megosztotta friss élményeit, de karate szakosztályunk tehetsége Béres Botond is elárulta, mit vár magától a vb-n.

A múlt hét krónikájához tartozik még, hogy elindítottuk korábbi kiváló sportolóinkat bemutató sorozatunkat, a Zuglói hősöket, amelynek első részében Énekes István olimpiai bajnok ökölvívónkat mutattuk be.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz