Menü

BVSC Napló: Bravúros győzelmek

2021. Március 01
544
BVSC Napló: Bravúros győzelmek

Férfi vízilabdázóink meglepetés győzelmével indult a hétvége, amikor a címvédő Ferencvárost győzték le a mieink. Vasárnap aztán a férfi labdarúgók is fontos rangadót nyertek az NB III-ban. A BVSC Naplóban mutatjuk, hogy mi történt még az elmúlt héten!

Ősszel a harmadik negyed közepéig vezettek férfi vízilabdázóink az OB I-ben a Ferencváros ellen, ezúttal hazai medencében a harmadik negyedben sikerült megszerezni a vezetést, amelyet aztán nem engedett ki a kezéből a csapat, így 11-10-re legyőztük a Fradit! A nők is otthon nyertek, mégpedig magabiztosan 15-8-ra a III. Kerület ellen.

Győzelemmel kezdődött a tavaszi szezon férfi labdarúgóink számára az NB III Keleti csoportjában. A BVSC az Eger elleni 2-1-es diadallal megelőzte riválisát, és így már a harmadik a csapat a tabellán! A nőknek sajnos nem sikerült a bravúr, ugyanis 3-0-ra kikapott az együttes Szolnokon.

A Kecskemét elleni háromszettes sikerrel indult az NB II felsőházának rájátszása női röplabdázóink számára. A hétvégén viszont Szegeden nem sikerült begyűjteni a pontokat Daróczi Gergely tanítványainak. Folytatás jövő hétvégén Kecskeméten!

Felnőtt kézilabdázóinknak a hétvégén nem sikerült kiharcolniuk a győzelmet, de a csapatok magját adó ifi játékosaink saját korosztályukban nyertek és továbbra is a bajnoki érmekért csatáznak!

Fiatal centerünkkel folytatjuk a tehetséges vízilabdázóinkat bemutató sorozatunkat. Ezúttal a 21 éves Ágh Györggyel beszélgettünk, aki azt is elmesélte, hogy bár keresztapukája a Fradi legendás labdarúgója, miért választotta mégis a vízilabdát.

Ahogy január végén jeleztük, minden hónap utolsó vasárnapján „110 éves sztorik” néven indítottunk új rovatot honlapunkon. A második részben az első bajnokainkra tekintünk vissza, akik olimpián és Európa-bajnokságon szerezték az egyesület első aranyérmeit.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz